onsdag 20 maj 2009

Ut och fotografera glass!

Tag med dig farfar ut på stan och kleta in gubbskrutten med glass i olika färger. Fram med kameran och låt någon riktig skandalbjutis slicka av gubbens glassiga ansikte. Diplom-Is söker nya roliga bilder till sina reklamkampanjer. Pressklippet idag berättar detta....
Ok, ok i jämlikhetens tecken, du kan ta med dig farmor också om det passar bättre fast du får du byta ut brallisen mot en eldig spanjor....

"Knäpp & Vinn" heter årets sommarkampanj från glassföretaget Diplom-Is. Konceptet är framtaget med hjälp av reklambyrån Momentum Öresund. Tävlingen går ut på att fotografera knäppa bilder i samband med att man äter glass från Diplom-Is och sedan skickar in bilderna via MMS. Diplom-Is har även ett samarbete med SONY som står för priserna i tävlingen och där det delas ut priser varje vecka under hela sommaren.
Med denna kampanj leker vi med ordet Knäpp och lyfter fram våra kärnvärden Lekfull Glädje, säger Abed El-Aaraj, Trade Marketing Manager på Diplom-Is.
- Vi tycker att glass är en underbar produkt som alltid framhäver det positiva i alla åldrar och med denna kampanjmekanik så är det möjligt att tävla vart man än befinner sig, bara man har en mobiltelefon, fortsätter Abed El-Aaraj. Eftersom kampanjen går ut på att fotografera sig med glass från Diplom-Is, har man möjlighet att tävla när man tar en knäpp bild med skopglass, stycksaker, hushållsglass, multipack eller mjukglass vilka alla ingår i Diplom-Is sortiment.

Gubben på bilden är givetvis inte min farfar även om viss likhet synes. Kanske jag skall sända in den till tävlingen och vinna en ny mobiltelefon?
pappa B
Skicka en kommentar