fredag 15 maj 2009

Kolla här..galna kärringar löper amok i nyöppnad skobutik!

Igår öppnade en ny skoaffär här i Angered Centrum. det blev kaos direkt. Helgalna kärringar rev och slet i skokartongerna och det utbröt fullständig kaos. Kön till kassan påminde som ett Ullared i miniatyr och idag hade personalen tvingats spärra av halva affären för man hade inte hunnit städa upp efter de skogalna tanterna.
-Det var rena kabaliken, de slet och slängde huller om buller för att få tag på rätt storlek, sa en medelålders man och såg helt förskräckt ut. Vi fär väl se om de hinner städa upp tills i morgon, annars förlorar man ju en väldigt stor försäljningsyta. Att behovet av en skoaffär är enormt här ute i Nordost visar kvinnornas framfart mellan hyllorna och bland skokartongerna.
Om det blir Hjällbokalaset eller Göteborgsvarvet för pappa B i morgon, det återstå att se. Själv hoppas jag på varvet, roligare att plåta svettiga löpare än provsmaka mat på ett torg.

Bert blir bara bättre och bättre i Talang. Plasttutte-Pirelli är på gänsen till nonchalant då hon gång efter gång sågar de artister som sjunger. Tur att Bert och Johan har bättre omdömme. Pirelli är nog rädd för konkurens på sång och showfronten.
pappa B

"Ingenting är så illa som det verkar"
Skicka en kommentar