lördag 30 maj 2009

Morn, morn, som man sier i Norge!

De röda rosornas tid är förbi!
Karnevaldax! Vädret är strålande, solen skiner och jag känner mig som en klocka. Jag går och går men vågens visare står stilla. Kör mina egna gympapass varje dag, äter kontrollerat och dricker ännu mer kontrolleat, men visaren står stilla. Tycker själv att jag är förbaskat duktig, kvinnan berömmer och grannen sa igår; - Vad nu då har du slutat äta?
Kvinnan har varit uppe före mig. Hon har gjort iordning frukost och det är bara att morgonpinka, spola av sig och sätta sig vid dukat bord. Morgontidningen ligger framme och det är bara att kasta sig rakt in i krig och elände. Bestämde mig igår att jag skall rösta. På vilket parti är inte riktigt klart i dagsläget.
Träffade fyra äldre herrar i går. Virila farbröder strax över 70 bast. -Vi har bestämt oss alla fyra, sa en av dem. Moderaterna lovade guld och gröna skogar till oss pensionärer vid förra valet, det var detta de vann på. Det skulle bli mer i plånboken och så skulle det bli mer ordning och reda. Vad har hänt? Inte ett skit, våldet ökar, brottslingarna tar över mer och mer och inte blev det bättre pensioner, tvärtom. Sverigedemokraterna skall få vår röst, det måste till en rejäl djupdykning i vårt land om man skall kunna leva fritt och fredligt i gamla Sverige de sista åren man har kvar. De var pigga gubbar i fin form och vid sina sinnens fulla bruk. Jag tror att fler nygamla pensionärer tänker som de gör. Det fick även mig att stanna till en stund och fundera...
Var rädda om er och gå långt upp på trottoaren, det kan komma någon full jäkel och köra på er annars.
pappa B

9 kommentarer:

Järnflickan sa...

Visst de hade nog rätt om moderaterna... men är verkligen Sverige demokraterna så jävla mycket bättre?

Var tar världen vägen? :S

Du ska inte fundera på om du kan rösta, det ska vara en självklarhet att gå och rösta.

Anonym sa...

Håller med rösta måste man göra...annars får man inte klaga på röran...hahaha

Järnis sa...

Precis, ajja bajja dig att tro du ska slippa undan att rösta... *fyfyfyfyfy*

woopsidaisy sa...

Ja, att inte utnyttja en av de största demokratiska rättigheterna vi har i det här landet, vore en skam. Jag kan villigt medge att det behövs mer ordning och reda i det här landet. Men att sverigedemokraterna skulle stå för den... näpp! Det är allmänt känt att sverigedemokraterna är det parti där antalet brottsdömda är högst och utbildningsnivån är lägst. Jag ryser vid tanken på att dessa grobianer ska ha något att säga till om vad gäller beslut som skall tas i EU. Det räcker med dåren Berlusconi!

Anders @ ungsvensk.se sa...

Det är mycket klokt att rösta på Sverigedemokraterna som pensionär. Sverigedemokraterna är det enda partiet som verkligen bryr sig om de äldre. Läs gärna SD:s äldreomsorgspolitiska idédokument här:

http://www.sverigedemokraterna.net/asikt_id.php?action=fullnews&id=846

Järnflickan: Självklart är Sverigedemokraterna så jävla mycket bättre. SD är det enda partiet som vill ha en ansvarsfull invandringspolitik, som inte vill att makten i Sverige lämnas över till den odemokratiska monsterstaten EU, som vill att svenska pensionärer ska få bättre omsorg och högre pensioner, som vill att ungdomsarbetslösheten ska minskas drastiskt och att problemen med denna inte ska förvärras av "arbetskraftsinvandring" (lönedumpning) från främst icke-EU/EES-länder, som vill att man ska skärpa straffskalorna rejält och satsa på fler poliser, som vill rusta upp det svenska försvaret, som vill värna det svenska djurskyddet där man inte hugger halsen av djuren som med religiös ritualslakt (halal- och kosherslakt), som vill stoppa islamiseringen av Sverige, Europa och västvärlden med mera...

woopsidaisy: Varför ljuger du? Om du vill ha mer ordning och reda i Sverige ska du rösta på Sverigedemokraterna. SD är det enda partiet som vill stävja buset på allvar och som vill skärpa kriminalpolitiken på riktigt. Här finns SD:s kriminalpolitiska idédokument:

http://www.sverigedemokraterna.net/asikt_id.php?action=fullnews&id=238

SD är också det parti som värnar yttrandefriheten och demokratin mest och som vill att så många grupper och människor i samhället som möjligt ska komma till tals i samhället och att det ska anordnas fler folkomröstningar och mer direktdemokrati med mera. Även exempelvis e-demokrati är väldigt viktigt för SD. Du har inga som helst argument mot SD:s politik, och dessutom ljuger du rakt av. I valet 2006 visade två undersökningar från den vänsterextrema förtalsorganisationen Expo respektive den statliga myndigheten Brottsförebyggande rådet (Brå) att SD är det minst brottsbelastade partiet jämfört med de sju riksdagspartierna (10 respektive 19 procent). Att "utbildningsnivån är lägst" hos SD-politiker får du gärna ge någon källa för. Vilket jäkla trams! Vad tycker du om fifflaren, lögnaren och svenskhataren Mona Sahlin, till exempel, som knappt klarade av gymnasiet (gjorde hon ens det?) och som anser att människor från hela världen måste bo i Sverige, att svenskar inte har någon kultur eller historia och bara är avundsjuka på invandrare?

Jag har redan röstat på SD i EU-valet och kryssat listettan Sven-Olof Sällström. Jag uppmanar alla andra att också rösta på SD i EU-valet den 7 juni eller nu under förtidsröstningen. Ge oss Sverige tillbaka! SD:s EU-valsmanifest finns här:

http://www.sverigedemokraterna.eu/politik.php

Järnflickan tänder till sa...

"Partiets grundare och tidigaste representanter utgjordes till viss del av personer tidigare verksamma i Sverigepartiet och kampanjorganisationen Bevara Sverige Svenskt."

"Bevara Sverige Svenskt (BSS) var en rasistisk förening med syfte att begränsa invandringen till Sverige och verka för repatriering av i Sverige boende invandrare."

Jag vet inte om du missat något eller hur det egentligen står till med dig? Du menar alltså på fullaste allvar att ett par "rasister" ska sitta i EU-parlamentet och styra och ställa? Menar du att SD ska mandat i riksdagen när partiet är just grundad på rasistiska värderingar?

Jag tycker du röstat förbannat jävla korkat men ett plus ska du förvisso ha: Du har röstat!

Vi har idag en sjukvård som fungerar. Vi har gratis skola, gratis tandvård och sjukvård till våra barn. Är det SD vi ska tacka för det? Nej, det är vår kära socialdemokrater. Men du kanske inte är med i samma båt och använder samma sjukvård som oss andra?

Pappa B sa...

Tjosan nu jäklar hettar det till här inne hos pappa B. Det var som tusan. Nja...det är klart att jag skall gå och rösta. Sen får vi väl se vem som får pappa B:s lilla röst. Sååå.stilla er nu och ha en skön söndag.
kram på er.

woopsidaisy sa...

Ska vi leva efter Sverigedemokraternas filosofi, får vi nog slänga ut varenda en ur detta landet som inte är Same. Samerna är sveriges ursprungsbefolknig och de enda som följdaktligen borde få vistas här. Alla andra är ju invandrare från ett eller annat håll. Även vi som tror att vi är "riktiga svenskar". Vi är indoeuropéer och har på vår vandring från indialand ljusnat mer och mer ju längre norrut vi kommit på vår vandring. Sen har vi "invaderat" norden och lyckats vara lika taskiga mot samerna som amerikanerna var mot indianerna. Så, kära Sverigedemokrater. Om ni inte råkar vara lappjävlar hela bunten, så packa väskan eller håll käften!

pappa B sa...

Jäklar i den, där fläskade lilla Woopsan till så det small i hela Hudiksvall *s*