tisdag 12 maj 2009

Nu blir man riktigt förbannad!

Idag läste jag i gubbkalsongen att Djurgårdens supportrar hade ställt till det rejält på flyget från Malmö till Bromma. Slagsmål innan man checkat ut gjorde att polisen fick plocka av några av bråkstakarna men trots detta fortsatte tumultet ombord och uppe i luften. Framme i Bromma, efter en minst sagt stökig lufttur där både besättning och medpassagerare utsattes för hot, så gjordes det flera polisanmälningar och frågan om luftfartssabotage ifrågasätts.

VAKNA NU UPP SVERIGE!
Sätt åt de här djävla idioterna en gång för alla. In med dem i fängelset, kräv skadestånd. Hoppas att det var någon amerikanare ombord för då djävlar i mig, kommer det att svida i pengapungen på de som hotade denne. Där fjantas det inte och hade detta skett på ett finskt, norskt eller annat utrikesplan så hade följderna omedebart vidtagits och det hade slutat med mycket hårda straff för bråkstakarna.
Men...förmodligen är det synd om de här figurera och de kommer att få ersättning för att någon "utomstående" kallat dem för fula saker. Deras föräldrar vill inte kännas vid dem och de har haft svårigheter i skolan, varit sängvätare och blivit mobbade som små. Desutom hatar de fotboll och älskar att ställa till bråk.

Ett gott råd till samtliga flygbolag, gratis dessutom. Införskaffa det kraftigaste sömnmedlet som finns. Uppstår bråk, förkunna att om man lugnar ner sig så bjuder flygbolaget på en starköl. Den är givetivs förpreparerad med sömnmedel. Vipps! Så sitter alla stilla och fint och dricker varsin gratis starköl. Eftre fem minuter sover alla sött och kan travas in i polispikén utan att någon tar skada. Sedan efter ett drygt dygn kan de kvickna till i en cell, få med sig den dyra böteslappen hem tillsammans med ett inramat porträtt att ge till mamma och pappa.
Nu är jag riktigt förbannad!
pappa B

"Helvetet blir aldrig fullt"
Skicka en kommentar