fredag 29 maj 2009

Skippar de flesta sk. annonsörerna!

Som jag sagt så många gånger tidigare här i bloggen så låter det stort när katterna skiter men det blir små kulor i sandlådan. Lika illa är det med alla affilates, som lovar fina pengar på bloggandet. Bull Shit! Jag behåller bara kineserna (där handlar jag själv både super, super billigt och väldigt bra grejer).
Resten sopar jag bort med omedelbar verkan...Tjoff! Vore roligt att få veta om NÅGON fått ihop mer än 100 kronor på detta (BlondinBella och hennes medsystrar undantaget)?
pappa B

7 kommentarer:

Sill-Britt sa...

Haha, hörrö du får allt operera om dig om du vill vara med bland länkarna. Jag samlar nämligen på länkar på mammabloggar- till Mors Dag. *s*

Hm, jag tror inte riktigt på reklam på bloggar. Jag gick med i något jävla skit där man skulle skriva inlägg man fick betalt för. Det lät superbra men sedan fick jag förfrågningar: Italiensk fotboll? Lura folk att signa upp sig på olika bettingsajter? Skriva ett inlägg hur roooligt det är att använda en betaltjänst där man busringer? INTE min stil alls. Jag avstår.

På Metrobloggen kan man få lite betalt för att blogga, men det är banne mig inga stora pengar alls. Som mest har jag fått 700:- efter skatt en månad- på 30'000 sidvisningar.

Man får skriva för att det är roligt och lönen är kommentarerna man får. *s*

pappa B sa...

Sill-Britt, din lilla babbiantuttemorsa!
Inte för alla pengar i världen skulle jag skära av min lilla fröjdepinne. Förvisso har flertalet års förbrukning av god mat under sena timmar och mängder med god rökig wirre gjort att bröstmåtten kanske skulle nehöva en AA-kupa. Men just nu är de mer lika små babbiantösers knoppar och skall så små småningom helt försvinna.
JAg får väl fortsätta att ha dig kvar bland favvorna i alla fall då. Men du kan väl lova att skriva lite om oss pappar någon gång, någonstans, eller?

Sill-Britt sa...

Haha, jadå. Jag sparar massor av blogglänkar till mitt arkiv. Klämmer du ur dig något riktigt, riktigt bra nån gång är Emma-Lou alltid på jakt efter "veckans kanon" till sajten. (Veckans Kalkon är inget att sträva efter. *s*)

Järnflickan sa...

Det beror på vad du använder dig av för annonser. Du kan tjäna stora pengar om du har tillräckligt många som klickar.

Sa jag att jag har varit annonsansvarig på en viss radiostation? . . .

Annelie sa...

Hallå där!
Vet du pappa B..jag behöver VERKLIGEN en paus! Jag förstod däremot inte riktigt om boken? Vilken bok går med posten? Har du skickat något till mig? (du har ju inte min adress..) (skratt). jag är nog lite förvirrad här...kram!

IronGirl sa...

Annelie: Om så är fallet, så är det rätt lätt att ta reda på folks adresser ;)

pappa B sa...

Annelie, det är jag som är yr i hatten. Boken skall till en viss dam lydande till namnet Anki.. Jag hoppas att du får en fin helg i alla fall.

Järnkvinnan, du nämnde detta *s*

Sill-Britt...vadå? Jag klämmer alltid ur mig massor av svammel, både högt och lågt. Är självskriven hos Emma-Lou kan stå där som en ålderstigen kanon året ut vet´ja

Kram på er hela gänget (en liten ep, till järnkvinnan)