fredag 29 maj 2009

Skippar SPA och går på Monster Truck istället!

Så kan det faktiskt bli. Har man lovat sin lille son att gå på Monster Jam och se 4-tonsmonstren krossa husvagnar då skall man hålla detta. Nu råkar det vara så att den 11 juni skulle jag sticka ner till Mecklenburg för att skriva om två fantastiska SPA-hotell. Bli inpackad i lera, få underbar massage och leva livets glada dagar.
Tjosan, det sket sig på mållinjen. Monster Jam brakar loss på Ullevi den 13 juni och jag skulle vara hemma från Tyskland den 14:e.
Beställde två superbiljetter till "Skogarnas Konung" och mig idag och bad snällt att bli avbokad till "mannen det svänger om" Anders Engzell nere på den skånska steppen. Han jobbar i förorten till Köpenhamn, den lilla staden Malmö. Ni vet förorten där de skruvar höghusen för att det skall se märkvärdigt ut? Sen döper man huset till något amerikanskt, -Fint skall det va, sa bondgubben då han fick mahognyflis i röven.
Kom nu inte och gnäll att jag inte bryr mig om "Prinsessan"? Hon har varit på Lek & Buslandet med sina kompisar på pappa B:s bekostnad så de så! Rätt skall vara rätt, eller hur?
pappa B
Skicka en kommentar