fredag 29 maj 2009

Varmt som i mitten av juli, pappa B stortrivs....

Tågbiljetter fixade, bil hyrd uppe i Gä'llivare och det mesta under kontroll. Fy hundan vad det var drygt att gå rundan idag. (Det blir en vända till när kvinnan kommer hem). Borde ha gått i kortbyxor och linne men då hade väl mötande trafik, både folk och fä samt de motorburna kört av vägen eller sprungit till skogs?
Har införskaffat en sådan här löjligt liten manick som man petar in i örat och sedan kan man snacka i telefonen utan att hålla i själva plastskalet. Bluetoot, fan vad fint det låter. Förmodligen kommer man att köra i diket när det börjar pipa i örat på en.
Nu skall jag ta mig ner till affären för att förbereda för fredagsmyset.
"Prinsessan" har åkt med kompisarna till Hammarkullefestivalen. Trist då det hela drar igång på allvar i morgon, men så är det när det bränner med en tjuga i byxfickan...
"Skogarnas Konung" skulle försöka åka lite sparkcykel med polarna och sparade festivalsbesöket tills i morgon i stället. Bägge två har slarvat med städningen av sina rum och de har bara kvällen och morgondagen på sig, annars brinner månadspengen inne.(Hårt med rättvist)Pappa B köper sig två lådor Bag in Box för månadspengen i stället, en röd och en vit. Har lämnat in min burk för att få isatt ett fairewire kort så jag kan redigera hemma och slipper dra till kontoret varje kväll/dag. Får den nog på måndag/tisdag och lånar just nu "Skogarnas Konungs" burk.
Ha en fin fortsättning på fredagen och glöm inte att kyssa grodan - det kan vara en prins eller varför inte en prinsessa?
pappa B

5 kommentarer:

Agneta sa...

Bra där! Man ska vara hård men rättvis!
Blir det något gott vin? (Det antar jag att du tycker, när du köpt två stycken, men ibland chansar man ju bara!)
Själv ska jag snart öppna mig en flaska och bjuda över syrrans kille på ett glas. Han får duga när min egen man inte är hemma!

Ha en go kväll!

Mia S sa...

Och här tittar lilla jag in för att önska en trevlig helg !
Kram på dig ...

Äldsta sa...

slösurfar bara runt och kollar vad ni sysslar med, roligt att småsyskonen har massa skoj dom hittar på, kompisar och annat roligt! Hoppas ni får en skön helg, kramas med varann från oss

//Äldsta

IronGirl sa...

Vad ger du de i månadspeng? Måste se städa rummet en gång i månaden då? Eftersom det är månadspeng du ger?

Mina föräldrar har aldrig tjatat på mig om städning och bäddning av säng, det är rätt skönt.

Vad är inte jobbigare än ett par gnälliga föräldrar?

Pappa B sa...

Aja baja inte talla på syrrans kille din lilla skojare där *s*...

Lilla Marie S du är alltid välkommen in på en titt

Äldsta allt är under kontroll Hoppas att ni också mår bra. Krama om den lilla röhåringen och pussa henne på örat från morfar.

Irongirl...nu har "Skogarnas Konung" döpt om dig till Gnällgirl istället. Han tycker du låter som en osmord dörr med ditt gnällande över allt. *s* Han är inte dum den lilla killen ser du.