fredag 29 maj 2009

Varmt som i mitten av juli, pappa B stortrivs....

Tågbiljetter fixade, bil hyrd uppe i Gä'llivare och det mesta under kontroll. Fy hundan vad det var drygt att gå rundan idag. (Det blir en vända till när kvinnan kommer hem). Borde ha gått i kortbyxor och linne men då hade väl mötande trafik, både folk och fä samt de motorburna kört av vägen eller sprungit till skogs?
Har införskaffat en sådan här löjligt liten manick som man petar in i örat och sedan kan man snacka i telefonen utan att hålla i själva plastskalet. Bluetoot, fan vad fint det låter. Förmodligen kommer man att köra i diket när det börjar pipa i örat på en.
Nu skall jag ta mig ner till affären för att förbereda för fredagsmyset.
"Prinsessan" har åkt med kompisarna till Hammarkullefestivalen. Trist då det hela drar igång på allvar i morgon, men så är det när det bränner med en tjuga i byxfickan...
"Skogarnas Konung" skulle försöka åka lite sparkcykel med polarna och sparade festivalsbesöket tills i morgon i stället. Bägge två har slarvat med städningen av sina rum och de har bara kvällen och morgondagen på sig, annars brinner månadspengen inne.(Hårt med rättvist)Pappa B köper sig två lådor Bag in Box för månadspengen i stället, en röd och en vit. Har lämnat in min burk för att få isatt ett fairewire kort så jag kan redigera hemma och slipper dra till kontoret varje kväll/dag. Får den nog på måndag/tisdag och lånar just nu "Skogarnas Konungs" burk.
Ha en fin fortsättning på fredagen och glöm inte att kyssa grodan - det kan vara en prins eller varför inte en prinsessa?
pappa B
Skicka en kommentar