fredag 5 juni 2009

2-0 blev 2-2, tragisk andra halvlek...

JAg stod på taket och filmade nere på Rudalens gräsplan ikväll. SG97 tog emot serietvåan Tvååkers IF för match i div. 3. Hemmalaget tog ledningen och gick till pausvila med säkra 2-0 som borde ha varit minst 3-0. Så pass överlägsna var man spelmässigt i den första halvleken. men... så kom vattenflaskorna och kexchokladen fram i omklädningsrummet och då var det kört. Det osynliga förlorarspöket gled in på Riudalen och bet sig fast i byxlinningen på grabbarna i SG97 och allt som stämde så bra i första 45 de var som bortblåst. Gästerna reducerade och kvitterade och fick med andra ord med sig en pinne hel till klubbhuset i Tvååker.
Trist, kalt, blåst och vinande regn gjorde att hela föreställningen inte blev vad den borde. P´åt igen grabbar.