torsdag 4 juni 2009

Nu är rösten lagd...

Eftersom fega killar inte får kyssa vackra flickor så skall jag klart och tydligt förkunna att jag gav min röst till Calle Bildts vackra hustru. Hon har rätt ålder, ser skaplig ut och har huvudet där det skall vara. Hon klarar av, jag tror det är nio språk, vilket är en mycket bra förutsättning för att representera i EU-parlamentet (en del kan ju knappt skolengelska har jag hört) Hon var åtta på M-listan och det enda fel jag kan se hos henne var att hon valde att gifta sig med Calle.
Jag antar att jag nu tappar alla mina läsare som har en annan åsikt, men det är smällar som jag får ta och då är det väl bara att börja om från ruta ett. Kvar har jag i alla fall greven Vilgot von Axelklaff upp i sitt gods i Helsingland....
Järnjäntan hänger nog kvar ett tag till om jag bjuder henne på knäckebröd med vitlök på, sen vet i tusan. Överger ni mig nu? Kommer åter om någon timme.
pappa B

8 kommentarer:

Baronessan sa...

Rösta på du - jag stannar i alla fall!

stella sweden sa...

en annan litenjävlajärnjänta undrar varför pappaB tagit bort sin lilla ruta hos mig när jag lagt minlillajävlaruta hos dig...hade vi inte en deal va?

;)

mooorrrrr!

Järnflickan sa...

Vad sitter du och säger!! Det är skandal!! Men och andra sidan, du spelar golf så vad ska man förvänta sig? :/

Men och andra sidan tycker jag om dig för mycket för att kunna överge dig!

Kan du inte bjuda på en kebabrulle istället? Jag är sugen på det...

Mia S sa...

Nädå, du får väl rösta på vad du vill... så jag är kvar... fast det gått över två timmar snart :)
Gonatt o sussa gott..

Lokesson sa...

Jag HADE ju tänkt att lägga till mig som "följare" till den här bloggen, men efter den där rösten vet jag inte rktigt om jag kan och vill. ;-)
Jag får väl lägga min röst ute på vänsterkanten då.
För att skapa lite balans liksom...

pappa B sa...

Stella min lilla fjälla...jag har inte alls pillat bord din vackra bild. det måste någon annan ha gjort. Min blogg den hoppar och far som bara den just nu...
Baronessan, du är en sann vän du....

....liksom den lilla järnjäntan. Även om hon morrar och har sig så skall honfå en kebebrulle med masor av rå vitlök i.

Lokesson det var förnuftigt tänkt. Blir balansen bara i ordning så kan vi skåla ihop...*s* och jag tycker nog att du skall hoppa in här hos meg för då blir det förmodligen lite balans här också..

Marie S lilla hjärtat, inte sitter du väl och enstirrar på bilden av mig? Gå nu och lägg dig och krama om gubben. kram på dig

stella sweden sa...

menade att du pillat bort din ruta på min blogg förstår du...gå U lägg di!

Pappa B sa...

Stella sweden ....puss på dig gullet *s*