söndag 28 juni 2009

Livet går vidare...

Tur i oturen att lilla Torstelina valde att somna in medan vi var hemma. Vad skulle skett om våra blomvattnande, fiskmatande och fd. kaninskötare hade kommit in och hittat en död kanin i sin bur? Det hade inte varit roligt. Nu har sorgearbetet för "Prinsessan" och "Skogarnas Konung" gått relativt bra och den lill kanine är återbördad till skogens stillhet. Vi sade adjö och en sten placerades ovanpå graven.

På vägen ut i skogen där vi valde att begrava henne så passerade vi den här fantastiska Björnloke skogen. Vacker men farlig. Dessa enorma blommor är väldigt inponerande och vackra men väldigt giftiga.. lika höga som pappa B reste de sig mot den blå sommarhimlen. Med sina stora blommor ser de väldigt inbjudande ut och det är väl ett sätt att fånga in blivande offer. Jag höll en liten predikan för trollen om hur farliga dessa blommor är och de lovade mig att aldrig gå i närheten eller röra vid dem.
Nu är det bara måndagen kvar och halva tiosdagen sen rullar tåget iväg mot Gällivare. Spänningen stiger i hela familjen och det börjar nog pirra lite i magarna på trollen som aldrig varit så högt uppe i landet. I morgon skall jag ut i skogen och testa 3-pinnen och se om det funkar att komma ut på bloggen. Håll tummarna!
pappa B
Skicka en kommentar