tisdag 9 juni 2009

Totalslut gubbe anländer.....

Här vid stranden av den mycket vackra sjön Mjörn hade "Skogarnas Konung" och hans klass sin skolresa. När de skulle hämtas vid middagstid idag var det med blandade känslor man upplöstes. Några av eleverna kommer inte att flytta med till den nya skolan utan har valt andra skolor i stället. Man delade ut mailadresser och lovade att hålla kontakten med varandra (tyvärr vet pappa B hur detta slutar, man springer på varandra efter 20 år i något snabbköp) Här,längst ut på en udde satt man och grillade korv och drack saft, när några av oss föräldrar kom för att hämta hem dem.. Några hade fortfarande inte gett upp badandet, trots att Mjörns vatten inte var speciellt inbjudande, temperatursmässigt.
Allt hade gått bra, man hade haft roligt och i morgon klockan 17.00 är det den officiella avslutningen med "Den blomstertid nu kommer" och hela konkarongen..."Prinsessan" går i skolan som vanligt även i morgon och är minst sagt förbannad över att storebror fått åka på skolresa och sedan vara ledig ända fram till avslutningen. -Detta är orättvist och det är vi som är små son skall ha mer fördelar, väste hon innan hon klättrade upp i sin våningssäng. Låt myslampan vara tänd pappa! (Det är en hjärtformad lampa i röd plast med en 15 w i som ger ett mysigt rött sken). Visst är det väl sommrigt så säg? Som extra grädde på moset denna tisdag så mailade en gammal god vän, Porjus egen Elvis Presly ner en fantastiskt vacker bild på kungen där han iförd cowboyhatt kikade på oss. Små stjärnor blinkade på den solnedgångsfärgade himlen och när man dubbelklickade på dem så spelades en av hans stora hit. Ni skulle sett "Skogarnas Konungs" flin och stora ögon när han öppnade filen. Waw! Tack skall du ha Alf, den blev en riktig fullträff.
pappa B

2 kommentarer:

kockajäveln sa...

Åh va mysigt det ser ut o ha vart därute på udden!:) Inget av recepten é svåra, men jag har ju sett dej i köket så det hade inte spelat någon roll om de vart svåra för de hade du fixat som en konung:) Om det finns något recept som du inte har så é det bara att hojjta till!

pappa B sa...

Chili min vän. Jag ropar när jag behöver. Kanske det kommer några ålderdomliga norrländska recept upp till dig, vem vet...