söndag 26 juli 2009

11.725 steg i mycket högt tempo!

Idag, precis i rätt ögonblick dök lille Oskar och hans pappa Örn upp. Örn och jag är gamla vänner sedan hundkapptiden och vi har promenerat många mil med våra hundar. Vi har träffats ibland nere på centrum och varje gång har vi sagt att vi måste börja gå igen. Ja, inte spöka utan träna tillsammans.
Lille Oskar fick stanna hemma hos mamma Edith och vi tog stavarna och pinnade iväg. Örn mäter inte mycket mer än en och en halv meter över havet, men gå det kan gubben. Han kopplar in ett tempo och sedan håller han det både utför och uppför. Efter monstebacken, ungefär 2 kilometer från starten trodde jag att det kokta fläsket var stekt. Pustade rejält på toppen av backen.
7,8 kilometer blev det, i ett väldigt högt tempo. Vi stoppade till och tog bilden med en av de små kamerornas självutlösare och efter detta var det dubbelt så jobbigt att komma i gång och upp i samma fart. Nåväl, en riktigt bra genomkörare har det blivit och nu skall vi försöka att köra ett pass tillsamman någon gång i veckan i alla fall. Vi får väl turas om att träffas hos varandra.
Idag känns det lite ensamt att plötsligt efter tre vädligt tajta veckor sitta här mol alena. Trollen och mamma festar runt på Liseberg och det är de väl värda. Får väl höra om alla galna uppsåt när de återvänder, då nöjesfältet bommar igen.
Har ätit sallad till middag och skall stoppa i mig något lite lätt innan jag bänkar mig framför dumburken. Hörde att en av de svenska tjejerna hade slagit världsrekord i simningen?
Hoppas att livet leker med er och att ni mår exakt som ni förtjänar - väldigt bra-
pappa B
Skicka en kommentar