fredag 14 augusti 2009

Statist i Ullared!

"Skogarnas Konung", "Prinessan" och pappa B åkte ner till Ullared i går eftermiddag. Vi agerade statister till den nya såpan "Ullared" som skall sändas i höst. Hur roligt som helst och ett proffsigt team, med William i spetsen och fiskeintresserad fotograf och ljudkosntnär från Göteborg gjorde det hela riktigt roligt. Givetvis fick vi se på Diggilo med alla artisterna live, vilket uppskattades enormt av juniorerna, och mig med. Sen handlade vi lite på förmiddagen idag och sa farväl till grabbarna från Strix. Skitmycket folk både på showen och i Ullared (som vanligt inne på GK:s) men det hela gick väldigt bra och jag tror att teamet från Strix var nöjda med oss också. Vi får väl se hur många sekunder vi fladdrar förbi i TV-rutan. Vi har även fixat en styvpappa till vår stora mal, Elvis. Han har flyttat hem till Hans-Åke och Lena uppe i Olofstorp. Där får han fler kompisar i sin egen dimension och ett jätte akvarium att simma i. Känns mycket bra både för oss och jag hoppas även för fisken. Nu väntar sängen. Natti alla vänner.
pappa B

11 kommentarer:

Yvonne sa...

Milda makaroner! En såpa som handlar om Ullared? Haha! Där har jag aldrig satt min fot. (Tänker på en serie av Gunna Grähs, kärringresan tror jag den heter..hihi). Och fisken, den kan väl kallas MAL-PLACERAD nu då ;)
Ha det bra!
Vänliga hälsningar från Värmeland

Baronessan sa...

Jag som inte gillar såpor men nu bara måååååste man ju titta :)

Staffan Sävenfjord sa...

Jaså, de håller på fortfarande med filmningen. När jag var där nere första inspelningsdagen hoppades de bli klara på fyra veckor. Men nu finns det ju extra anledning att se Ullareds-såpan när den kommer på Kanal 5 i höst. Missa inte mig som hejaklacksledare! Om de nu inte klippt bort det.
Hälsnigar Staffan

Josefin sa...

Så himla fult att de ska göra ett program om Ullared. Varit sugen på att åka dit. Det finns så mycket kul och billigt att titta på där! (och köpa..)

Annelie sa...

Men oj så häftigt, haha! Hoppas allt är bra..kram//Annelie

stella sweden sa...

..har aldrig satt min fot i Ullared men statistat har jag U det ÄÄÄÄR roligt!

Anonym sa...

Ja käre bror!
Jag hoppas verkligen att du bara "skymtar" förbi i Tv-rutan! Din skådespelartalang är ju inte i någon högre klass!Hoppas verkligen att dina barn har ärvt deras mors betydligt större kunnade inför kameran!
Nåja! Du är en dyr vän,trots din låga status!
"Greven"!

pappa B sa...

-Surt sa räven om rönnbären och fastnade med tasken i grenklykan - Kär greven, det blir din tur ocks inom sinom tid. Har hört att det skall provuceras "Det spökar på Herrgården" och rollen som herrgårdsspöke lär vara vikt åt dig. Grevinnan däremot skall bli förförd och förälskad i drängen, naturligtvis gestaltad av mig...

Alla mina underbara tjejer, givetvis skall ni kika på såpan, och att lilla godingen Stella Sweden poppat upp gör gubben extra glad. Kram på er hela surven och en liten puss på nästippen slänger jag också iväg till den som som vill

Unknown sa...

Det var faktiskt mycket folk även på Fingals och Hjalmar Anderssons julskyltningar. Den där Greven verkar vara en kufisk typ. Må väl !

Monica sa...

Hej !!!!!
Spännande värre......!!!!!!
Kul med annorlunda göranden......
Härligt att vara tillbaka här......!!!
Får väl läsa in mig.......har struntat i datorn sedan i juni......men nu är jag tillbaka !!!!
Ha det bra, så ses vi snart igen.....
Monica i Rom

pappa B sa...

Jäpp! Greven ÄR en kufisk typ. Mycket egen och självgod, men med ett stort hjärta och en vacker grevinna. Har hästar men är livrädd för dem, kör, trots hög ålder MC som en vilde.
I sanning en mycker kufisk person som jag haft äran att känna verkligt länge.
Likadant är det med "Gissa vem" han som brukar komma med en del tarvliga påhopp om min bantning mm mm. Har också ett stort hjärta under den opolerade ytan.