måndag 3 augusti 2009

U2 har flugit sin kos - Madonna är på ingång!

Är det inte fantastsikt att två superband dyker upp i stan med så kort tid mellan sina shower? Helt fantastiskt och jag borde ha masat mig ner och plåtat och framför allt lyssnat på Bonum och hans polare. Madonna borde också få påhälsning av pappa B, men det blir nog inte så. Skall statista i morgon natt på en inspelning av en ny TV-film. Får väl se hur det hela går. Fuskar ju lite med det här också om jag får några minuter över ibland. Det gäller att hålla igång. Midjemåttet är nu nere på 90 och vikten likaså. Dessvärre tycker jag fortfarande att kaggen är onödigt stor och kämpar vidare både på gym, mina egna övningar, långa, snabba promenader. Har ju en gång i tiden varit under 85 kg och ingen använde mig, som skelett i skolundervisningen.
Morgondagen skall ägnas åt iordningställande av bilder och leveranser av dessa. Nästa helg kommer förhoppningsvis att gå i fiskets tecken då kvinnan (och "Prinsessan" om hon går att övertala) åker hem till Jerusalem och hjälper sina föräldrar några dagar innan vilan i villavagnen.
Då pyser "Skogarnas Konung" och jag ner till Kroksjöns Fiskecamp med lilla tältet och våra fiskelådor, stormkök, salt, potatis och lite smör. Det blir grejer det! Tar nog med mig den lilla "lappen" och 3-pinnen så jag kan blogga därifrån. Bilden på statyn av flottaren på sin timmerbröte får visa lite av forna tiders tuffa killar. Min pappa, flottade under en tid och berättade ibland om jobbet med att spränga bröter och hoppen mellan stockarna innan timmret slet sig loss och gav sig iväg ner för forsarna. Tuffa tider, tuffa killar. Nu för tiden åker timmret lastbil och förorenar miljön. Så det kan bli. Gå nu och lägg er så ni orkar upp och jobba i morgon.
pappa B

4 kommentarer:

lurigopalia sa...

jag har faktiskt sett när de flottade på klarälven en gång i tiden, jag tror även i svartälven men det är jag inte riktigt säker på. Jag var inte så gammal men helt facinerad av flottningen. ibland samlades det timmer i stora brötar det var farligt för flottaren att försöka bryta upp en bröte.Till pappersbruket gick det timmerrännor som timmret kom i via vattnet. Allt är borta nu (dalarna o värmland..Lycka till med fisket

Skatan sa...

Tuffa tider, tuffa killar. Så sant som det är sagt. God fiskelycka får jag väl önska dig och Skogarnas Konung ... Ni skulle kanske varit här hos oss tillsammans med Sonen och gänget. Då nappade det. Men det var kanske mest små abborrar. Kramar!

hg storm sa...

själv tänker jag göra mitt bästa för att få ögonkontakt med madonna på lördag + underbart att komma till västkusten..allt gott hg

Pappa B sa...

Välkommen till framsidan HG, tyvärr kan jag inte närvara men du får väl blinka lite extra från mig med *s*