söndag 20 september 2009

Nu är det klart...

Här sitter nu den mest officiella Sverige Demokraten i landet och bloggar! Jag vet att det finns väldigt många med mig, i min åldersgrupp 43-orna eller rättare sagt 40-talisterna som håller med, men som på grund av vänner och bekanta i systemet inte vågar berätta det. Att de helst av allt skulle vilja rösta på SD. De är less på detta jamsande med de som kommer hit och lever på samhället utan att bidraga med annat är våld, djävulskap och förfall.
Nu får det förbanne mig vara nog! Sverige åt svenskarna låter inte rätt i mina öron, det finns plats för många fler. Invandrare från världens alla hörn. Under förutsättning att de följer de lagar och förordningar som vi byggt upp under massor av år. De som verkligen kämpar för att försöka anpassa sig efter detta. Jag har många goda vänner som verkligen gör detta. Kan de andra inte detta, vill de inte lära sig svenska språket, då kan de komma hit på en smestervecka, bada SPA i VArberg och stjäla de andras mobiltelefoner och dra igen. Eller inte komma hit alls!
Mina barn har ett helvete i sin svenska skola. De får inte tid och möjlighet att ta till sig den undervisning som SKULLE genomföras på grund av att invandrarbarn hela tiden stör undervisningen? Hur fan kan detta tolereras av mig! En svensk man, 66 år född och uppvuxen här i landet. Jag tolererar inte detta. Du kanske gör det för dina barn drabbas inte. Jag anser att, som det står i lagen om skolplikt att en elev äger rätt till en, lugn trygg skolgång, detta skall efterlevas. Det gör det inte på Vättleskolan i Angered.
Tidningen Metro, gratis skvallertidning över hela landet skrev nyligen att skolan i Vättle var fantastisk. Vem hade den journalisten talat med? Jag ringde och frågade. fick ett luddigt svar från redaktionen i Stockholm, det finns ingen med tel. nr någon annan stans. Jag ifrågasatte vad som hänt, vem som journalisten talt med, men svaret var luddigare än en sockervadd på Angerds Natta.
Djävla skvallertidning, en paparazzi produktion som enbart skräpar ner i spårvagnarna. På onsdag skall jag ringa den journalist som skrev guld och gröna skogar och ge honom en annan, riktig version om den fantastiska skolan i Nordost. Skolan där eleverna i klass 6B3 kallar sin lärarinna för hora, går omkring och gör runketecken i klassrummen, kastar suddgummi på lärarinnorna så de lämnar klassrummen osv....
Vad gör man? Inte ett piss! Men nu djävlar har de skitit i det blå skåpet, de har retat mig och pappa B kommer att dra detta till sin spets om jag så fan i mig tvingas flytta till mina förfäders torp i Sibirien. Och jag är dum nog att tro, att i grund och botten har jag den största delen av de som läser min bloggs förtroende om att detta är det enda rätta. Nu skall drägget ut från skolan, samhället och vårt i övrigt så fina land. det land som både din mamma och pappa, farmor och farfar byggde upp i tron om att vi, du och jag skulle få en fin och trygg uppväxt i.
pappa B
Sveriges gladaste man
Men förbannad så det ryker om öronen just nu

11 kommentarer:

oumberligating sa...

"Men förbannad så det ryker om öronen just nu".
Idag ger jag mig ut i "bloggsosfären" på jakt efter nya och intressanta bloggar.
Gemensamman nämnare blir ordet "förbannad" idag! Bra och läsvärd blogg du har måste jag säga!
Den blogg jag skriver ifrån idag Oumberligating, var ifrån början en blogg om just Oumberliga Ting, men numera mest Oumberliga Tankar, bloggen i sin tur är en "dragblogg" för min egentliga mission i livet, sjukvårdsfrågor, rehab, omsorg mm.
Skriver inte bloggens namn här för dessa rader är inte skrivna i något reklamsyfte (ler)
Ha en bra dag och vecka!
På "återhörande" mvh ifrån Peter Olofsson

oumberligating sa...

"Shit, nu föll jag på eget grepp"
Avslutade mvh ifrån Peter Olofsson!
Helt fel, kämpar för jämlikhet på alla fronter så det är självklart att Sveriges gladaste man ska ha en Kram ifrån mig, precis som jag skriver under "tjejernas bloggar" (ler)
Kram som sagt ifrån Peter!

Anonym sa...

AMEN

Skatan sa...

"Ett befolkningsmässigt homogent samhälle har bättre förutsättningar att nå en fredlig och demokratisk utveckling, än en heterogen statsbildning. Därför förespråkar sverigedemokraterna en restriktiv invandringspolitik, liksom att samhället på alla sätt ska uppmuntra en ökad återvandring. Dagens situation med kulturellt främmande enklaver i de flesta städer är inte hållbar. Ingen integrationspolitik i världen skulle klara av att integrera så många människor på så kort tid som behövs. Det bästa både för svenskarna och för de invandrare som inte kunnat anpassa sig till samhället vore om många invandrare återvänder till sina hemländer." (SD)
Skrämmande! Vi lever i ett globalt heterogent samhälle på 2000-talet och kan inte återgå och bli ett homogent litet land hur mycket vi än försöker. Jag kan inte se att SD skall kunna lyckas ändra på detta på ett demokratiskt sätt utan "tvångsmedel" av allehanda slag. Att i sin vanmakt rösta på SD och tro att de skall lösa problemen i dina barns skola är om inte dumt så naivt. Min son jobbar i en klass med 65 % invandrare, huvudsakligen från Somalien och de har många problem, var så säker ... och jobbar på det ... och kommer en liten liten bit på vägen varje dag. Man kan göra mycket med dagens lagar och skolverkets förordningar var så säker. Du som är "grävande" jounalist: gräv! Och berätta för skolledning, klasslärare, föräldrar vad man kan göra.
Jag kan inte överhuvudtaget sympatisera mig med SD eller deras politik, är för EU och ett öppet samhälle.Och behöver heller inte kommentera anonymt för att säga det i detta öppna demokratiska fina Sverige som vi har och skall vara rädda om.

Järnflickan sa...

Jag kan inte annat än hålla med den svartvita Skatan.

Sen att just du som journalist borde veta hur man gör för att klämma åt någon utan att behöva stödja ett parti som SD!

Att bli medlem i SD löser inte problemet i dina barns skola och du vet det här. Men man tänker inte lika bra när man är sur, arg och förbannad. Det där säger jag av egen erfarenhet!

Anonym sa...

Hej
Att elever är stökiga på lektioner har ofta en bakgrund ofta är det ett sätt att dölja att de har svårigheter med läs och skrivkunnigheter och döljer detta genom att stöka på lektioner även i porjus har det hänt att elever hoppat ut genom fönstret såg det själv

Olle

Karpstryparn sa...

Mycket bra och välskrivet inlägg, håller med dig fullständigt!

Anonym sa...

Applåder!
Och intressant att läsa kommentarerna ovan - de som försöker släta över problemen kanske ska fundera på om de möjligen själva är en del av problemet.
Om röster på SD är enda möjligheten att påverka i de politiska finrummen så må medlet helga ändamålet!

Unknown sa...

Helt riktigt Besse. De kan ej ta över skolan på detta vis, vi måste mota fan i grind sa alltid mormor. Det ligger mycket i det. Hälsa de dina. Järnberg

Agneta sa...

Du ska kanske skicka in blogginlägget till Fria Ord på GP?! Eller varför inte en debattartikel?! Det är bra skrivet och du tar upp ett stort problem.
Tack och lov går mina barn i en klass och skola utan dessa problem (just nu i alla fall), annars hade jag känt samma vanmakt som du gör... Fruktansvärt.
Stå på dig!

Britt sa...

Men sådär hade jag i min klass på Sjöparkskolan i slutet av 70-talet. Jag blev utkastad genom fönstret, målad svart i ansiktet, det kastades bänkar, stolar och snöbollar i klassrummet, det var slgsmål och annat. Vi hade inte en enda utlänning i klassen. Inte ens en lapp. Ändå var det ett rent helvete...för att inte tala om Gunillaskolan som stängdes en vecka för att Aimo och hans anhang hängde rektorn i taket. Så säg inte att det var bättre förr!