tisdag 10 november 2009

"Dörrklockemannen" ännu på fri fot!

Nu växer oron bland människorna i området runt Johanneberg här i Göteborg. Den så kallade "Dörrklockemannen" är fortfarande inte infångad av polisen. Mannen som beskrivs som mycket smutsig, konstig och givetvis har hela verktygslådan i otakt söker upp sina offer bland annat genom att ringa på dörrarna till lägenheten. Där säger han rakt ut vad han har för avsikter och i dagslägen har polisen fått uppgifter om två fullbordade våldtäckter, två försök till våldtäckter och ett 10-tal ofredande.
Mannen som beskrivs vara i 20-25 års åldern har mörkt kortklippt hår och ett "babyface" (ett litet runt ansikte) Mannen talar bra svenska med viss brytning. Han uppfattas som 170-175 cm lång med normal, lite rund kroppshydda. Hans blick är konstig, verkar som om han vore påtänd eller psykotisk, bär alldagliga kläder och uppfattas som skitig. Han har färdats på en mörk mountainbike utan skärmar och en orange-gul-röd moped.
Ser ni en typ som kan påminna om honom, ring polisen!

En sådan här herre måste omedelbart inom lås och bom. Än så länge har ingen kvinna blivit allvarligt skadad, men det kanske bara är en tidsfråga innan detta sker. Och att bli våldtagen tycker jag är i sak, lika allvarligt. Kvinnorna som utsätts för detta, får ju leva med detta resten av sitt liv.
pappa B

PS Håll ögonen öppna - annars ser ni ingenting!

6 kommentarer:

whatthefuckdotcom sa...

Men fy så läskiga människor det finns därute!

"oroshjärta" Lotte Fernandez sa...

helvete vilken söt hun i hatt! din?

"oroshjärta" Lotte Fernandez sa...

hund! sorry=)

Frågande sa...

Varför öppna när det ringer på någon som man inte känner?

pappa B sa...

Oroshjärtat..nix, inte min hund, tog bilden på varghunden vid en "bänkad" utställning i Stockholm för snart 30 år sedan...

Frågade sa... helt riktigt, men det kanske är så att dörrarna saknar både porttelefon och kikhål?

What doktorn..hej lilla goding där. Är du fortfarande med här hos mig. Vad glad jag blir. Jo du det finns allt typer som cirkulerar runt omkring oss dagligen.

sprpol sa...

Våldtäkt stavas utan c ...