tisdag 24 november 2009

God morgon alla mina vänner..och ni andra.

Återigen har man kommit upp från den mysiga sängen utan att fälla tårar. Ute skvalar det som vanligt, grådiset hänger över hustaken och livet kommer förhoppningsvis att gå sin gilla gång även denna tisdag. Läste i "Gubbkalsongen" att SEB är sämst på bolån bland banker och låneinstitut, tätt följt av Swedbank och Nordea. Har inte några av dessa sparbössor en socialdemokratisk anknytning, eller har jag fel? Länsförsäkringar toppar med Handelsbanken och Stadshypotek tätt bakom. Så nu vet ni det.
"Skogarnas Konung" kämpar på och "Prinsessan" tjatar om att färga håret brunt (helst svart) för hon blir mobbad i skolan av invandrartjejerna. Snart smäller det även i det klassrummet och när det blir allmänt möte nästa gång så kommer jag att ställa frågan; -Varför är det tillåtet för invandrarbarn att mobba svenska elever när inte ett ord får riktas mot dem? Snacka om rasism!...här är den lilla "Prinsessan" med en av sina bästisar "Natta" iförd storebrors kepsar. Det suger!!! Två söta "Svennedjävlar" som får klä skott i skolan varje dag. Bedrövligt.

Nu är skidcirkusen igång på allvar. Charlotte Kalla & Co har farit fram rejält i helgen som gick och man får hoppas att de inte bränt allt krut så här i början. Ryssarna skall ställas under lupp inför det stundande OS i februari. Det är efter initiativ från amerikanskt och kanadensiskt håll som detta tagits upp. Ryssland har haft 11 dopingfall sedan 2001 och det kallades till tränarmöte där Sverige, Tyskland, Schweiz, Japan och Norge deltog. -Det kommer säkert att bli fler möten och snack om detta i Kuusamo under den kommande helgens världscup tävlingar, tror den svenske tränaren Jocke Abrahamsson.
-Ryssland borde diskvalificeras från OS anser Kanadas chefstränare David Wood.
Dopingbollen rullar nu vidare och sista ordet är ännu inte sagt i den här frågan, var så säker.
Det ljusnar så sakteliga utanför fönstret och vår herre har stängt av vattenspridaren. I himlens nederkant verkar det spricka upp och kanske det blir en tisdag utan regn och rusk. Jag håller tummarna. Vi hörs
pappa B
Skicka en kommentar