torsdag 26 november 2009

..hej vad det går!

.. vi lirar lite på travet, ett optimistiskt gäng på sportfiskeklubben. Man brukar ju säga att i det lugnaste vattnen går de största fiskarna. Detta gäller inte inom travsporten. Där är det fullt trav som gäller. Under de få veckor vi spelat har vi varit nära, fast alla vet ju att nära skjuter ingen hare. Några hundralappar har jag skrivit hem under resans gång och nu är det snart slut med spelet, bara tre omgångar kvar. Vecka 48, 49 och 50. Vecka 51 så spelar vi på vinsten och håller givetvis tummarna om det stora klippet (det gör alla spelmissbrukare också för den delen, tyvärr).
Fungerade som en av experterna i en panel under hundkappens första staplande steg i den svenska spelvärlden. Dessvärre var hundunderlaget på tok för smalt här i Sverige för att det skulle bli den succé som det är både i England och USA. Höll på med sporten, även som aktiv hundägare under flera år och hade bland annat en mycket duktig stayer tik som hette Queens Pearl, "Pärlan" kallad. En ärlig liten dam som försörjde både sig själv och sina två hundkompisar på sina prispengar. Nu springer de i hundarnas himmel, om det nu finns någon sådan.
Inför veckans V75 tänker jag lira lite mindre betrodda kusar. Förvisso måste jag plocka in några av favoriterna så vi får något rätt för i flera fall så vinner ju alltid någon av dem. Ni får vara med och hålla tummarna att vi lyckas den här gången.
pappa B
Skicka en kommentar