måndag 21 december 2009

Isarna bär....men aktare, det är förädiskt!

.. tänk vad tiden går. Det var inte så länge sedan den här bilden togs ändå så verkar det vara en herrans massa år sedan. Den lilla loppan i mammas knä vid frukostbordet har fyllt 11 år. Hon är en liten tuff brud idag. Med Everestjacka, tajts och läderstövlar. Mössa! Det hatar hon och vantar det är för gamla tanter....
... och lille-man och Alfons i mitt knä. Han har blivit en storfiskare och fyller 13 år den sista januari! Alfons finns med fast numera sitter han mest i ena hörnet på sängen och lurar, men...han finns där, som en extra liten kompis när det blir jobbigt ibland. Man säger att det är när man ser på barnen som man märker att man blir gammal. Nu var jag ju redan gammal när barnen kom så jag känner faktiskt inte av detta så mycket. Fast tiden tycks gå väldigt fort, åren blir kortare och kortare, veckorna likaså och just nu i den här mörka perioden på året så är ju även dagarna bara halva...Fast det är ju faktiskt så det skall vara. Nja...inte att det blir längre ner till marken, fallen klumpigare och benen stelare.
...Yellow Cab i NY upplevs som säker. Organiserad taxi i Göteborg är det inte längre. I går morse våldtogs en 20-årig kvinna, som åkte taxi och föraren, en 50-åring sitter anhållen för dådet. Huruvida han var vit, svart eller gul förtäljer inte rapporten. Tråkigt är det i alla fall. Förr valde man bort svart-taxi för risken att råka illa ut. Nu verkar det vara lika farligt för ensamma, kvinnor att även åka organiserat. Fälls den här tjommen så hoppas jag att han kastreras och hängs ut i media.
I övrigt så blir det mest småjobb och lite pyssel i hemmet för pappa B den här måndagen. Men vi höres nog lite längre fram.
pappa B
Skicka en kommentar