fredag 18 december 2009

Nu väntar 5-års kontrakt med CocaCola?

..denna småkyliga dag träffade "Hebbe" och jag varandra och tog en fika på Angereds Centrum. Passade då på att stanna till och provsmaka på CocaCola (tjejerna var ursnygga), fick en tomtemössa och så hälsade vi på tomten. En av snyggingarna tog en bild på oss vilket jag tror kommer att rendera i ett 5-års kontrakt med CocaCola & Co over there. Vad tror ni? OBS: Vi hade ej intagit glögg eller andra till julen förekomande drycker.
Jag kanske återvänder hit lite senare i afton. Kvinnan är på rymmen igen och trollen och jag skall smälla i oss lite räkor, julmust och annat syndigt men gott.
pappa B

4 kommentarer:

Storarvid sa...

ÄÄäh skippa colan..
Hur smakade wiskyn förresten?, Har själv begivit mig till systemet o inhandlat en flaska.
Slår bode glögg o cola med "hästlängder" haha

pappa B sa...

Stämmer, jag skall inhandla en butelj under morgondagen. Sög i mig en Lagavuli Kask för en stund sedan och sitter och lurar om jag skall ta en rackare till :o)

Anonym sa...

Bäste broder..!
Om du ska gå ner i vikt så är det slut med grogg och Cola. Hädanefter är det bara rent som gäller. Whisky är helt okej enligt de som förespråkar LCHF-metoden. Så även öl, men då ska det vara starköl. Även Jaegermaister är OK i mindre mängder.
Lycka till Broder.

BULLIS

pappa B sa...

Det var över 20 år sedan jag drack grogg på cola. Smakade faktiskt ett litet plastglas cola idag. Vi har portförbjudit den drycke här hemma sedan ett halvår tillbaka.