lördag 19 december 2009

Theo och Wiskey, två bröder som inte gillar varandra...

Detta är Wiskey, han hör hemma hos "Skogarnas Konung" snabb som satan och inte alls tam. Tror att man går att äta men har stillat sig sedan pappa B på grov norrländsa förklarat att ett knäpp med tummen och pekfingret ändar den lilla hamsterns liv. Det är "Prinsessan" som är tämjare av "råttorna" och det sköter hon med bravur, riktigt riktigt bra och hennes handlag med djur ligger förmodligen djupt rotat i generna. Hennes två stora systrar är också väldigt duktiga med djur av alla de slag. Stora som små.
..detta är Theo, en social liten rackare som älskar "Prinsessan" och ger fan i att bita pappa B (förmodligen hörde han när jag läxade upp hans bror) Söta små djur som man inte har någon nytta av med de varken skiter eller pinkar så det stör. De luktar inte illa och ger trollen några timmars ansvar varje vecka. Theo bor inne hos "prinsessan" och trivs där.
pappa B

5 kommentarer:

Storarvid sa...

Det perfekta nybörjar husdjuret.
O fränt namn, haha det vet väl alla att wiskey inte kan blandas med annat.. hepp :-)

Anonym sa...

Söta små djur det där. Saknar dig ibland..

pappa B sa...

jäpp Jonas, wirre är wirrwe punkt och slut!
Husdjur i alla de former har funnits i pappa B:s brokiga liv. Båder STORA och små. Tack och lov är nu dessa "råttor" det enda som förekommer här i huset.

Anonym...saknar mig ibland? Det skall du inte göra, jag finns ju här nästan varje dag. Ibland flera gånger om.

Anonym sa...

Hejsan farsan
japp, djur har alltid funnits av alla de slag :) här är vi också djurlösa just nu men gillar mera tamråttan än hamstern...

Ville bara önska en fin advent!
Kram Äldsta

pappa B sa...

Råtta, du vet vad jag tycker om det, en dvärhamster är max, min i det här huset. Nästa gång köper jag en gepard eller en varg.
kram lill-loppan från oss här nere