lördag 9 januari 2010

14 grader minus och strålande sol = Kanonfin vinterdag!

Har intagit frukost med rostat bröd, ost och svärmors plommonmarmelad. Ett kokt ägg och två stora koppar te. Nu mår jag som en prins och håller på att förbereda dagens skidaktiviteter framför TV-apparaten. Först en snabb tur ner och lämna in dagens V75:a så att spänningen håller i sig under hela dagen. Sen blir det stillasittande framför dumburken, lite tufft spelande med trollen på vårt nya Wii. Yougaövningar som bevisar att man förutom att vara stel, som en pinne, total avsaknad av balans och med aningen övervikt borde ge sig ut och springa i stället för att utöva det man gör just nu.
Näää.... nu är vi onyttig igen och följer den redan inlagda träningsplanen, längdåkning, skidskytte och trav framför TV:n.
Ja visst ja, man vill ju att jag fortsätter med "Guldtian" så här kommer den.

Lopp 1: Först över linjen häst nr 4
Lopp 2: Hästarna 1 och 5
Lopp 3: Tror som eliten på nr 3
Lopp 4: Lurigt men 7 eller 4 vinner
Lopp 5: Först blir nr 14
Lopp 6: Häst nr 14
Lopp 7: Experterna säger 1 och jag lägger till nr 8
pappa B

4 kommentarer:

Anonym sa...

Den Guldtian ser riktigt lovande ut. Ha en god fortsättning på det nya året och köp nå´t gött för vinstpengarna. P.s Hälsa Skogarnas konung och damerna i familjen.

Ove / Örebro

pappa B sa...

Det skall jag sannerligen göra. Bra att det finns mer än en optimist här i landet :o) Hälsningen skall framföras omedelbart. Hur är det med fader- och moderskapet uppe i kylan, allt bra hoppas jag.

Anonym sa...

För egen del sprack tipset TVÅ MINUTER in i första matchen, när dom direkt visade vilka matcher som lottats... suck :-(

Anonym sa...

Fader & Moder har det bra fast gubben är snål och har väl skruvat med termostaterna så det är inte värst många + grader inomhus. Här i Gnällbältet har vi runt -20 så det blev tv-sport hela dagen.

Ha det/ Ove