fredag 8 januari 2010

Nu laddar vi upp för DM i pimpelfiske!


Jaja men. Både "Skogarnas Konung" och gubben själv skall starta vid årets individuella DM här i Göteborg. Tävlingen genomförs den 17 januari och kommer att avgöras på Hornasjön i Härryda. Givetvis hoppas jag att det blir en stor anslutning från vår klubb för här finns det verkligt duktiga fiskare. Själv ser jag mitt deltagande som en väldigt social insats då jag genom mitt deltagande ser till att ingen annan blir sist i tävlingen. Då det gäller "Skogarnas Konung" tror jag att han kommer att lyckas riktigt bra. Ni får väl hålla tummarna för oss. Nya fantastiska pirkar av olika former och dimensioner har vi beställt från grabbarna på Polarvargen uppe i Kramfors. Kanske vi kan få dem som sponsorer om vi skulle kunna få upp en eller annan mört! Fredrik, kompisen på bilden ligger på isen uppe på Kultsjön (Saxnäs) i mars månad för flera år sedan och ganska pigga rödingar fanns det under isen.
...skulle den här gubben få en fisk så blev det väl en i den här storleken. Fast av annan sort förhoppningsvis. Antagligen en lika rödögd mört som pappa B själv. Nåväl jag anmäler oss under morgondagen och abborrarna och alla annan fisk kan nu stillsamt räkna sina dagar. Måste skyndsamt försöka få tag på en bra isborr. Den vi lånade av klubben var lika slö som pappa B och det hade gått lika lätt att borra genom att snurra en matsked. Fast det hade ju blivit ett väldigt litet hål! Å andra sidan kvittar det då man ändå inte får någon fisk!
pappa B

2 kommentarer:

Anonym sa...

Har Du hört historien då några Gubbar i Porjus skämtade med en annan Gubbe kommer inte ihåg vad dom hette men de satte sill på Hans krokar Han satte ut och när Han vittjade dom så hade Han enligt historien sagt "Undrar om Porjusselet har förbindelse med Atlanten"

Olle

pappa B sa...

Det måste ha varit Kalle Sundström som fiskade den gången.