fredag 15 januari 2010

Öka din sexlust, stärk ditt immunförsvar, det bara dräller in mail om detta...

Hur ända in i bänken kan man freda sig mot dessa totalt meningslösa e-mail som dimper ner i en ständig ström. Öka din sexlust, Grattis nu kan du låna upp till 300.000 utan säkerhet och få tre deckare för 0 kronor, vadå? 0 kronor finns ju inte och vill jag öka sexlusten tar jag en tur ner till innerstaden och kollar in alla vackra damer. Immunförsvaret hålls på topp genom näringsrik mat och ett aktivt liv, långt borta från TV-apparaten. Jag behöver inte låna pengar och vill inte ha tre deckare. Hela djävla huset är fullt av deckare som jag aldrig hinner läsa. Nu har erbjudanden börjat pioppa upp på mobiltelefonen och den låter numera som ett påslaget EKG med sitt pipande varje gång det dimper ner skräp-SMS i inkorgen. Jag avbokar, tar bort, utesluter, hänvisar och svär i en ständig ström över detta påfund. Visst är det lockande att öppna upp och fylla i 30 totalt meningslösa frågor för att få chansen att vinna en Iphone eller en Mac Ibox. Ni hör jag kan det redan. Men från och med idag kommer jag ALDRIG mer att öppna någon form av mail som kan leda till att skitmailen fortsätter. Och vet ni vad, vem fan är det som vinner? Har någon överhuvudtaget vunnit? Hur kollar man detta?. I reklamen en bild på kusin Nisse som ler in i kameran och säger "-Jag hade turen och vann en ipod, vilken lycka"
Lurendrejeri på högsta nivå. Har någon av er mina läsare vunnit något? Eller är ni så smarta att ni aldrig fyllt i något frågeformulär?
Kram på er nu skall jag ner till posten, till Ö&B och så ut på sjön. Minus 10, biter lite i näbben, men vadå, fega grabbar får inte kyssa vackra flickor.
pappa B
Skicka en kommentar