lördag 16 januari 2010

Skit ner er fotbollsfamatiker...

"Vickan" Svensson åkte ut i Let´s Dance, först av alla. En av sveriges genom tiderna bästa anfallare och målgörare fick inte publikens stöd? Kvar bled den bredkäftade, skitdryga klumpen Rabih och bloggarfjollan Elin. Var fanns de som gillar fotboll denna afton? Hade det varit en av landslagets killar som varit med hade det röstats som aldrig förr. Men nu var det en tjej. En tjej som dessutom är gift med en tjej och som står för det. Just det om ni inte visste det så kan ju jag berätta att "Vickan", som så många andra svenska tjejer är flata. Var det detta som skrämde bort fotbollsfolket. Att någon vågar stå för sin läggning även om det anses lite annorlunda av en del här i vårt upplysta land, det verkar skrämma både folk och fä.
Nåväl, den bästa av dem alla är Claudia och den snyggaste är Agneta Sjödin. Träpinnen, numera mest känd som gaphalsen som försökte sälja en bok på Ullared ryker om någon vecka och Peter Birro blir inte kvar länge heller. I år blir det en av tjejerna som vinner tävlingen. Claudia eller Agneta hoppas jag. Är mycket positivt överaskad av Gudrun, hon far ju fram som stormen. Tänk om hon visat samma frenesi i riksdagshuset, då kanske fler hade lyssnat på vänsterpartiet.
Nu är det snart dags att gå till sängs så att man är på alerten när startskottet för DM-pimlingen smäller av. På TV visas bara ålderdomliga filmer som man sett både vid premiären, videosläppet och första reprisen.
pappa B
Skicka en kommentar