lördag 13 februari 2010

De va de, de!

Under de senaste 14 dagarna har det dinglat guld och silvermedaljer runt halsarna på Helena J och ACO. Rapporter från Kanada har förkunnat att det egentligen bara var att ge sig ut på banan och hämta hem dyrgriparna. Men...det visade sig vara svårare än så. En 12:e och en 20:e plats blev resultatet och trots att Helen sköt fullt och Aco bara hade en bom så hamnade man inte högre upp i prislistan. Varför det då? Enligt tjejerna i intervjuven efter loppet så hade de haft bra skidor och tyckte att det gick bra ute i spåret och på skjutvallen? Kan det vara så att övriga världen har "mörkat" hela försäsongen :o) och nu visat vad de kan? Nää, givetvis inte, de svenska tjejerna var inte bättre än så här denna lördagskväll. Chipsen, wirren och plockmaten gick åt ändå och "Prinsessan" hade tjejkväll så jag gräddade pannkakor och blandade fruktsmoothi mellan skjutningarna. Nu har stillheten lagt sig över Angered, trollet sover i skinnsoffan med ett lyckligt leende på sina läppar efter en fin kväll med sina kompisar. Kvinnan och "Skogarnas Konung" är i Jönköping hos mormor och morfar, de kommer hem igen i morgon. Nu är det Charlott Kallas tur att kliva in på arenan och då blir det väl att hålla tummarna igen. Hoppas bara att unga Falken blir frisk och flygklar till sprinten startar för längdåkerskorna, då jäklar skall ni få se på fart och fläkt. Här kommer Ulricehamn att få sin första OS-medalj, var så säker. Hoppas att den blir av guld! Gå nu och lägg er hela gänget så hörs vi i morgon
pappa B

4 kommentarer:

Britt sa...

Ja antingen är svenskorna skitdåliga, vallateamet är dåligt, svenskorna körde fel, de andra genade, de andra är dopade eller så mörkade alla formen utom svenskorna. Återstår att se.

pappa B sa...

Stämmer. Det kanske är så att som svensk får man inte bli förbannad och säga vad man tycker.
-Vallateamet gjorde bort sig, vi hade skitdåliga skidor! Nej man mesar med och skakar på huvudet och vet inte vad som hände?

Synnøve. sa...

Kan väl säga som så att norrmän och norskor inte heller har gjort så bra ifrån ännu.
Men jag tror det kommer.
Så vi får vänta och se.
Igår på skidskyttet hade de ju väldans otur med vädret och skifte av väderlek tre gånger så det var kanske inte helt lätt det heller.
Men det går bättre,jag lovar.
Ha det gott nu, här ska kureras förkylning.
Kramen Synnöve.

Anonym sa...

Nu vet vi hur det gick, kanske en halv tår i ögonvrån ! Var hon har sitt ursprung ? Norrbotten så klart. Eller hur Besse, allt gott. Järnberg