söndag 21 februari 2010

Gilla läget...

....visst är det fint? Stora snöhögar lite här och där precis som det skall vara när det är vinter. Synd bara om den lilla ensamma tjejen som kör den enda traktor som Poseidon verkar förfoga över. 1oo.oo bidragstagare skulle förses med varsin snöskyffel, tuffa arbetsledare (gärna från norra delen av lanet) så skulle de se till att vägar och gårdar blev framkommliga. Och det skulle även vara ett bra sätt att acklimatisera alla somalier som kommer hit och satsar på att köra svart-taxi. ...detta med att Poseidon försöker lappa ihop sina trasiga garage har givetvis skapat ännu mer problem för de bilburna hyresgästerna. Parkerade bilar lite här och där skapar verkliga problem och missnöjet surrar bland hyresgästerna.
...det här får vi nog leva med en bra bit in i mars och tänk er själva när alla snöhögar fövandlas till slask, det blir inte nådigt. Vatten på isen kommer att krångla till det för oss som älskar att pimpla, men skam den som ger sig. Vi gubbar och "Skogarnas Konung" skall nog lura storabborren i alla fall.
Nu är det dags att slå sig ner i skinnsoffan för snart är det skidskytte, skicross och andra godbitar att spana in. Det blir nog en liten wirre till innan dagen tagit slut. God ost och kex finns på plats och kvinnan är salig över att hon har fått haft mig hemma en hel dag. Har faktsikt arbetet (skruvat fast ett stolsben) stenhårt. Ja både arbetsinsatsen och stolsbenet givetvis. Dags för lite avslappning...
pappa B
Skicka en kommentar