torsdag 4 mars 2010

580 gr nu är odningen återställd!

bakom kameran: Redzo ..jag beklagar att jag gick över till hålet som tvåan i rekordligan, "Länsman" lämnade då han ansår att det inte fanns fisk på 100 meters avstånd. Jag hissade ner min lilla röd/vita balansare i det övergivna hålet, och PANG! Kolla in vad som fastnade på kroken. Detta förpassade "Länsman" ner till tredje plats i ligan. Nu toppar pappa B med "Skogarnas Konung" som god tvåa....och "Länsman" trea.
Hur det gick för MacMyra, Länsman och Redzo det får ni fråga dem. Katterna i bostadsområdet lär fortfarande spinna och se ut som Pelle Svanslös i ansiktet.
En positiv händelse utspelade sig dock under dagen. I det strålande vackra vädret kom plötsligt lilla Linda utspatserande på Surtesjöns is.
Då hände det saker. "Länsman" och pappa B som är fiskare uti tåspetsarna hälsade vackert, gav den lilla flamman en kram och fortsatte fiska. Värre gick det för MacMyra som glömde tid och rum och till och med tappade en stor fin abborre (säkert en runt 800 gr) genom att försöka ge damen en ingående lektion i vinterfiskets ädla konst. Oss emellan blev det mest kaffedrickande och mumsande på mörk choklad med pistagenötter i.Någonting som inte gav någonting annat än att den mörka chokladen tog slut för lilla Linda. När glädjen uppmärksammades lite längre ut på isen så anslöt genast Redzo till "kafferepet på skryllorna" och likt fåglar på en kraftledning satt de tre och löste världsproblem. Vi två "mogna" män fortsatte fiska.
pappa B
Skicka en kommentar