tisdag 2 mars 2010

Nu är det bara 15 kvar...

...så har jag seglat in i 100 olika länder med min blogg. Franska Polyneserna är den senaste flaggan jag fått och jag tycker att detta är så fantastiskt. En liten enkel fundering till några av mina bloggvänner blev till en riktig snöboll som bara rullar på. Jag hoppas att jag kan komma upp i 100 olika länder det vore stort för mig.
pappa B

5 kommentarer:

kockajäveln sa...

va? è du inte uppe i 100 än?:) jag hittade ett program som många i vår värld använde och sen rasslade de till:) Hoppas allt é bra me dej!!

pappa B sa...

Tjenare Chilipojken. Nix, jag travar på som en gammal Nordsvensk, sakta men säkert. Du får väl länka in mig i ditt superprogram så jag kommer upp i galopp åtminstne :o) Allt väl med dig hoppas jag. Skall snart ut på isen och försöka rycka upp några fina abborrar.

Erika sa...

Började kolla i dina inlägg för jag har nyss varit hos dig och ritat ner en del ord för pennan hade jag med mig, glasögonen satt på nästippen. Men, när jag kollar det inlägget som jag var övertygad om att jag skrev en kommentar vilket jag gjorde också så har jag klickat på krysset längst upp (kommentar-rutan) med den effekten att det sparades inte. Har hänt förut att hjärnan slinter mentalt sett, och då blir det på det viset. Har väl med den stigande aktningsvärda höga ålder att göra, vad skall man annars skriva för ursäkt. Skrattar, för man kan inget annat göra.

Har nu en riktigt fin dag på isen, med allt vad därtill hör.

Anonym sa...

Tjena gammla kompis, länge sedan vi hördes av... Minns du den lite lunnfeta damen som körde om mig förra året på halv vasan, i år körd ingen om mig på hela loppet! nåja några kanske gjorde det men dom såg jag inte eller ville inte se snarare, tänka nio mil till Mora gjorda på en dag denna gången och nu återstår det en distans så är en Svensk klassiker gjord (30 mil runt vättern) Hur går det med din egen träning.......
Gissa Vem

pappa B sa...

Käre "Gissa vem" jag grattar till genomfört Vasalopp, duktigt gjort. Min egen träning består främ,st i att traska omkring på vattenfylld is och djup snö. Hålborrning lite här och där är bra för wirrearmen i övrigt står det still.