fredag 23 april 2010

Den stora dagen -GULDPASS- dagen


..då var sommaren för familjen räddad. Trollen har fått sina GULDPASS och nu skiner deras ögon som små solar. Naturligtvis kommer de att hänga på låset i morgon då det är premiär. Men...det är roligt att de tycker om att snurra runt både högt och lågt med sina kompisar och vid ett femte besök med så kallade åkpass så är de här betalda och resten av året + Julöppet är gratis. "Prinsessan" åker ned sina kompisar och "Skogarnas Konung" tar med sin bäste polare.

Så var det detta med oss äldre...
Läste en kort, men fantastiskt bra notis i -metro- när jag åkte järnhäst ner till stan i veckan. Rubriken löd; Sätt de äldre i fängelse
Från börjar kom detta från ett inlägg på facebook men snappades upp av metro. Låt de gamla sättas i fängelse och de kriminella på sjukhem! De gamla får varm mat, tillgång till bad, hobbyverksamhet, styrketräning och utevistelser. Ingen vill håna dem och de får pengar i stället för att betala för sig. De kriminella fötjänar kall mat, inga pengar, vara helt ensamma tills lyset släcks klockan 20.00!

Ett fantastiskt bra förslag och han eller hon som kommit med detta har säkerligen inte några rötter i svensk politik. Sådana här bra förslag kan inte någon politiker oavsett partifärg komma med.
Nu går jag banne mig och lägger mig. Sov gott hela världen, speciellt mycket till alla som bor kvar i Porjus!
pappa B
Skicka en kommentar