lördag 17 april 2010

En liten promenad i Angereds Centrum, kan det va nåt?

Idag tog jag med mig Toshiban ner på centrum här i Angered. Körde lite korta snuttar så att ni där uppe i Porjus och Kiruna får se hur gubben har det här nere i väst. Häng med!

Inte ett ord om isblocket från igår i morgontidningen, men det kanske kommer. Hur som helst så var pappa B på plats pch det räcker ju. Idag stormar det av bara fan här på västkusten. Detta innebär att det inte blir något fiske för "Skogarnas Konung" och mig idag i alla fall. Vi får väl se hur morgondagen gestaltar sig. Det blir skinnsoffan framför TV och Olympiatravet. Kvinnan är med grabbarna på jobbet på plats för att äta och dricka gott och antagligen spela bort våra matpengar....Förra gången satte de en V75:a så hon kom hem med ett rejält plus på kontot. Två gånger i rad, nää....Det blir vi gubbar i spelbolaget Sjöhästen som tar hem den idag. Jag hörs nog och syns mer framåt kvällen
pappa B

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej
Ja Du om man jämför med porjus finns det ju en del mer och en del mindre.Renkött kan man köpa i porjus på ica tunborg Bröderna Utsis slakteri samt färdiglagat i kiosken. Fisk kan Du hämta i selet och porjusbäcken fika kan Du göra på porjus allehanda och Laponiaporten. Sen kaan DU även äta norrlands specialitet myggor

Olle

pappa B sa...

Ja och så har vi ju den fantastiska utsiket utöver Porjusselet, den skramliga rälsbuss som två gånger per dag framktar oss mellan Jokkmokk och Gällivare, motsvarar de skramliga och tjutande Italienska spårvagnar som rullar här i väst. Nej min vän, Porjus kan ingenting slå!

Synnøve. sa...

Nu har jag varit i Angered med. Härlig tur. Saknar de där restaurangerna du visade. Här finns inget sånt. Bara hamburgare och pizza för hela slanten.

Fiskhandlarn där, var det han med räkorna till 149 kr kg?
Radere bort honom. Han behöver ingen reklam hihi...

Hur gick det för frugan på travet?
Kramen i snålblåsten.
Synnöve.

pappa B sa...

Hon klarade ekonomin och hade en påse vingummi med sig hem till mig och barnen. Inte illa, eller?