onsdag 12 maj 2010

Kan detta var riktigt, då är det banne mig grädde på moset!

Fick precis höra på telefon av en mycket upprörd dam som under många år arbetat ideellt åt Röda Korset och andra hjälporganisationer att när en invandrare kommer hit och söker upphållstillstånd, då får de den dagen de blir godkända, alla sina bidrag retruaktivt. Detta gäller hela familjen! Är det så i verkligheten så förklarar det ju varför alla flyktingar från krig och djävulskap i världen åker omkring här i Sverige i nya Volvo V70, Mercedes 500 och BMW 5-serien!
Då är det dessutom rena slöseriet med våra tillgångar då de flesta invandrarärenden tar onödigt lång tid att reda ut. Nu skall jag banne mig undersöka detta riktigt ordentligt, redan under morgondagen.

Idag har det varit en dyster dag. Skitväder utanför fönstret, 5,4 grader och ihållande regn. Ingen fin maj än så länge. Strul och djävulskap i stort gör inte saken bättre. Nu slappar jag resten av dan, var så säker. Skall försöka få kontakt med mellantösen och snacka lite affärer med henne och hennes gubbe. De har bra produkter som skall ut i världen. Ha det så länge
pappa B
Skicka en kommentar