söndag 16 maj 2010

Lilla vackra Anna...

I kväll har jag scannat in 156 bilder. Från sv/v negativ, och dia. Bland dessa så är 83 stycken bilder på vackra flickor, 15 från Portugal resten fördelade över ett stort spekrum av händelser och rackartyg jag varit med om. Tösabiten på bilden heter faktiskt Anna. Idag vet jag inte var i världen hon befiner sig. Förmodligen i någon storstad, gift, hemmafru kanske eller...ja jag vet faktiskt inte. Tror inte att hon jobbar framför någon kamera idag, hon var inte taggad i överkant på modell jobbet.
Nu sover hela styrkan och jag skall också dra mig mot John Blund. Förhoppningsvis syns vi under morgondagen. Sov så gott hela världen och glöm inte att drömma mysiga drömmar hela natten.
pappa B

3 kommentarer:

Mia sa...

Hejsan!
har du nått bra tips på en bra men billig digital system kamera?

dotra fyller 13 år strax och önskar sig en digital system kamera och har valt media och bild program som extra ämne till 7:an i höst =)

Tänkte att du kanske hade nått bra tips på vad man ska kika efter, vad är viktigast pixlar, makron, ljus eller vad?...kolla bloggen och facebook, har skrivit där också.

Krama om småsyskonen

Synnøve. sa...

Godförmiddag.
Sitter och hör på regnet som smattrar på taket. Ser inte så hoppfullt inför morgondagen måste jag säga.

Kul med bilder på dina "gamla" modeller. Men lite trist att inte veta vad som hände med sen de blev 2vuxna" liksom.
Vem vet, hon sitter kanske och läser din blogg....

Nu ska vi ha en kopp värmande kaffe i regnet. Inte nått utanför dörren i dag alls...
Klems på dig.

pappa B sa...

Mia maila mig och skippa systemtanken. det finns så fantastiskt bra små kameror med stort zoomomfång, bra upplösningar och finesser som Hanna skulle älska.

Synnöve, här är vädret grått idag. Men..vår herre håller inne med bevattningen. Kaffepannan är på och det blir paus i några minuter. Kvinnan städar garderoberna så det är bäst att hålla sig undan.