torsdag 27 maj 2010

Nu blommar gräslöken igen...

Skämt nummer ett!
Käringaskrället som står bakom hela den stora muthärvan i Göteborg har naturligtvis fått sparken från sitt arbete (tror annat) Men för att hon inte skall fara allt för illa så får hon samtidigt ett avgångsvederlag på 1,7 miljoner kronor. Med andra ord vill jag att alla ungdomar tar lärdom av detta. Se till att ni klättrar inom den kommunala eller statliga sektorn. Ställ till med en djävla massa elände, förfalska, förskingra och gå loss, världen runt på mutpengar. Ja visst, ni får sparken! Men vad gör det då ni får ett kraftigt avgångsvederlag, förmodligen bara därför att du tog bilder på ordföranden då han satte på miljöministern på koppieringsaparaten vi den sista årsfesten.

Skämt nr två!
En pedofil flydde ner till Thailand från åtalet. Han stod åtalad för att ha filmat nakna små barn. Nu är brottet preskiberat och då kommer pedofilen tillbaka och kräver 220.000 kronor för kränkande behandling, lidande och ersättning för att en polisman som flyttade hans beslagtagna bil, har kört sönder en fälg? Ni kan ge er fan på att den här runkegubben får sina pengar och fortsätter med sin snuskiga hantering. Nej, slå ihjäl fanskapet på ort och ställe och gräv ner skiten så fort som möjligt.

Skämt nr 3!
Vill det sig riktigt väl och Ockelbo sonen Daniel inte bara kliat Vikkan på ryggen utan kungen själv också så kan han tilldelas titeln Ers Kungliga Höghet. Det vore väl en skön spark i skrevet på både Niklas Silversköld uppe i Koberg som bara är en vanlig skiten friherre, liksom Hr Magnusson som inte ens är mer än en vanlig herre..

Skämt nr 5!
Röda Kors chefen får krypa in fem år bakom galler efter försingringen för att hålla familjens dyra lyxkonsumtion flytande. -"Johan af Donner har begått våldtäckt mot vår organsiation" skriker tvålgubben och rövhålet Bengt Westerberg i högan sky. Att han årligen plockar miljoner från samma företag, det räkans inte. Sluta stoppa pengar i den här organisationen. Stöd flyktingarna genom att köpa en portion kebab extra i stället.

Skämt nr 6!
Mona Sahlin och hennes rödgröna systrar och bröder säger att de skall kräva att USA lägger ner alla sina utländska befästningar. -Naivt, menar Calle Bilt. Ansvarsfullt kontrar käringa Sahlin med. Både barnsligt och helt vimsigt att tro att grabbarna i USA bryr sig om vad en liten skelögd kortbedragare och hennes trädkramande vänner säger. Det har lika stor effekt som att ställa sig uppe i Pakkobäcken och pissa och tro att det skall bli översvämning i Warsawa.

Få se vilket spektakel jag kan orda om i morgon. Nu blir det stilla rörelse i hemmet. Klämmer nog ner ett, eller kanske två glas rödvin framför burken och dagens
V65:a
Skicka en kommentar