tisdag 4 maj 2010

Nu skall vi börja lira lite på bloggen..

Visst, jag vet att spelet på hästar är väldigt intressant och jag spelar lite i smyg varje vecka. Ibland går det bra, ibland riktigt bra men för det mesta går det åt andra hållet. Idag skall jag lägga ut ett minisystem som vi gjorde tidigare, "Guldtian" 8 rader + inlämningsavgiften. Till helgen är det fler rader och där kommer jag att luta huvudet mot experterna på Spelguiden och deras specialsait "tipsaren" som ingår i Spelguiden. De har förmedlat olika spel i 20 år och har med andra ord både kunnande och väl valda experter som synar de olika loppen och delar med sig av sitt kunnande till sina prenumeranter.
Idag blir det inte en V75 rad utan en V5:a på Umeås oval. Fem ganska knepiga lopp där hästen med det roliga namnet Alsaker Knekten, en norsk gutt inte är spelad speciellt mycket. En luring tror jag.
Lopp 1: Spikar nr 1
Lopp 2: Spikar nr 10
Lopp 3: 4 - 11
Lopp 4: 7 - 11
Lopp 5: spikar nr 11
Bakspår och nummer 11 är riktiga vinnare om det går som jag vill. Tycker du om att spela på hästar, fotboll, Odds, Europatipset eller andra spel så kika in på Spelguiden så kommer du att kunna ta del av flera av landets experter på just det spel du vill satsa på. Nu skall jag gå ner och lämna in kupongen. Vi hörs efter loppen i kväll, ha det så bra
pappa B

3 kommentarer:

Nette sa...

man kanske kan kolla dina tips på
V75 istället för när man lämnar in. Hoppas det går bra för dig ikväll.

pappa B sa...

Nja..guldtian är en riktig luring och skulle den gå in blir man miljonär.. Är betydligt seriösare när jag lirar V75. Du får gärna hänga med och få lite tips om du vill.

Synnøve. sa...

Brukar köra in en harryboy...
Annars blir det mest lotto och vikinglotto.

Spelar KENO med. Vinner varje gång, men inte så mycket som spelar för... men det så länge man inte spelar för mer än ett par hundra i månaden går det väl an.

Snön ligger vit och djup.
Egentligen borde man ta sig en sup.
Men kaffe smakar lika gott.
Fast bättre om man kunna sitta ute, men det är så vått.
Snön droppar och smälter från taket.
Längar tills det blir snöfritt och naket.
Då kan man sitta där ute och sola.
Utan att riskera att kola.
Av en klump snö i skallen.
Näe nu väntar kaffet på pallen.

Ha det gott min vän.
Klems Synnöve.