tisdag 4 maj 2010

Nu skall vi börja lira lite på bloggen..

Visst, jag vet att spelet på hästar är väldigt intressant och jag spelar lite i smyg varje vecka. Ibland går det bra, ibland riktigt bra men för det mesta går det åt andra hållet. Idag skall jag lägga ut ett minisystem som vi gjorde tidigare, "Guldtian" 8 rader + inlämningsavgiften. Till helgen är det fler rader och där kommer jag att luta huvudet mot experterna på Spelguiden och deras specialsait "tipsaren" som ingår i Spelguiden. De har förmedlat olika spel i 20 år och har med andra ord både kunnande och väl valda experter som synar de olika loppen och delar med sig av sitt kunnande till sina prenumeranter.
Idag blir det inte en V75 rad utan en V5:a på Umeås oval. Fem ganska knepiga lopp där hästen med det roliga namnet Alsaker Knekten, en norsk gutt inte är spelad speciellt mycket. En luring tror jag.
Lopp 1: Spikar nr 1
Lopp 2: Spikar nr 10
Lopp 3: 4 - 11
Lopp 4: 7 - 11
Lopp 5: spikar nr 11
Bakspår och nummer 11 är riktiga vinnare om det går som jag vill. Tycker du om att spela på hästar, fotboll, Odds, Europatipset eller andra spel så kika in på Spelguiden så kommer du att kunna ta del av flera av landets experter på just det spel du vill satsa på. Nu skall jag gå ner och lämna in kupongen. Vi hörs efter loppen i kväll, ha det så bra
pappa B
Skicka en kommentar