söndag 6 juni 2010

...dags för tur ner till havet.

..så här brukar det se ut första kvällarna nere vid havet. Innan alla turister och sommarboende har invanderat stranden. Traktorspåren vittnar om att man varit nere och kört bort det mesta av all rutten tång och nu är det bara värmen i vattnet som kan hålla badgästerna borta. Jag och "Skogarnas Konung" tar gärna en kvällspromenad i vattenbrynet..
Idag sticker vi ner och laddar upp inför sommarledingeheten. I år blir det inga utflyker utan vi skall vara hemmavid och nere i vagnen. Den skall säljas för vi utnyttjar den på tok för lite, tyvärr. Dessutom är det mycket svårt att få med sig trollen ner, de har vuxit ifrån detta med solande och badande och utan kompisar så blir det bara jobbigt. För oss med faktiskt. Så...vill du köpa en Villavagn på 23 kvm Stort rum, köksavdelning och sovrum, toalett och tvättrum och bra med förvaringsutrymmen. Den står på en fantastisk plats nere i Olofsbo, 9 km från Falkenberg så är det bara att slå till. Stor gasolgrill och allt porslin m.m ingår i priset. Klippa gräs och plantera om rosorna får du göra själv.
..här tar vi oss en kvällspromenad och visst går det väl att föreviga om man bara vill. I år kommer det nog mest att bli fiske för hela slanten. Havsöringen går säkert till utanför Glommen och där lär väl "Skogarnas Konung" och jag tillbringa en stor del av sommaren med flugspöna i hand. En lägesrapport kommer innan vi somnar i kväll.
pappa B
Skicka en kommentar