onsdag 16 juni 2010

Prora i blixt och dunder och Rügens kritklippor i dimma...

Lika dyster som märklig och fascinerande är anläggningen i Prora. Passade bra att ta en bild på ett av de hus som utgör den 4,5 kilometer långa byggnaden. Genom bussens sidoruta i fullt åskväder. Lite "labbande" i PS3 och här är bilden..
Utflykten från Sassnitz ut på havet för att beskåda de berömda kritklipporna utanför Rügen förlorade sin glans tack vare det dåliga vädret. Men organisationen bakom utflykten hade laddat upp med varm korv och Rostock Pilsner (ett av de bättre ölen i landet) så det gick ingen nöd på oss.
..även om vädret spelade oss ett spratt så gick det att plocka med sig några bilder hem. Fiskebåten som slog följe med oss på vägen ut från hamnen i Sassnitz fick agera modell...Efter båtresan bar det iväg mot panoramahotel Lohme.
..ett mycket trevligt hotell med en lika rolig ägare som spenderade hela kvällen med oss. Husets finaste vin flödade och det var en samling trötta med glada pennfäktare som smög iväg ut i den blå natten för att försöka få några timmar sömn.Fisken blev utbytt mot kalvfilé och en underbar dessert, kolla bara!
...här struntade pappa B i alla LCHF-metoder och stoppade i sig av godsakerna. Morgondagen skulle bjuda på nya överaskningar och då det gäller vår eminente arrangör Anders så kunde man inte vara riktigt säker på vad som skulle inträffa, även om vi hade försetts med utförliga dagsprogram. Snart var det bara den blinkande fyren som rörde sig långt ut till havs. Pappa B klev över till drömmarnas värld ganska snabbt...
pappa B
Skicka en kommentar