tisdag 6 juli 2010

Då pep det iväg en måndag till....

00:02 och en ny dag har just börjat. Den här måndagen har väl förflutit som de flesta måndagar brukar göra. Upp ur bingen, en kopp te och några mackor. Snabba noteringar i dagboken ( en mod. 5 år)snabb koll i gubbkalsongen, morgontidningen från den stora tidningskoncernen i Göteborg. Inget att irritera sig över men däremot blir det glada miner då kompisen berättar att SD gör stora framsteg i Göteborg enligt nya mätningar. Detta gick att läsa i GT, kvällstidningen som kommer före frukost?
Citat; Men undersökningen visade också att Sverigedemokraterna får allt större stöd bland göteborgarna. De fick hela 3,8 procent av rösterna och är större än Centern och Kristdemokraterna ihop, och närmar sig en plats i kommunstyrelsen.
De mer än fördubblade sitt stöd i Göteborg på tre månader. Det visar Skops opinionsundersökning som gjorts exklusivt för GT. Sverigedemokraternas lokala ledare, Mikael Jansson, tror att valresultatet kommer att bli ännu bättre.
- Opinionsundersökningarna är alltid sämre för oss. Och vi märker att vi går framåt. På vissa arbetsplatser kommer alla att rösta på oss, säger han.
SD har störst stöd på landsbygden och satsar nu extra resurser på Stockholm och Västra Götaland.
Nu ligger både vänstern och miljöpartiet lite risigt till och det gäller nog att veta vad man sysslar med för damen som vill stoppa allt och tomtenissen som snurrar åt både höger och vänster på samma gång, skickligt och ofattbart
Med andra ord kan man krypa till sängs denna tidiga tisdag och se fram emot att Spanien kan lugga tyskarna en aning och att holländarna flyger fram emot Uruguay. Sen får det gå hur fan det vill i finalen. Jag sket mig på tummen och den 50-lapp som skulle bli enkla 400 den mäktade inte Maradonna och hans mesiga blåvita frisyrfladdrande miljonärer med att ro iland
God natt från Nordost och Sveriges gladaste man
pappa B
Skicka en kommentar