söndag 4 juli 2010

Nu har vi blivit www.team-fishing.se

Den egna hemsidan som jag och "Skogarnas Konung" driver ihop med våra goa fiskekompisar har fått en egen domän. Numera heter vi bara www.team-fishing.se och inte det långa namnet vi hade tidigare.
Vi är nog landets minsta fiske-team, men det klart bästa. Bara fyra gubbar och så lilleman. Fast vi hoppas givetvis att vi skall bli fler. Kriterierna för att bli en av oss i teamet är hårda; Man måste älska att fiska, sommar som vinter med alla redskap i hav, sjö, åar och älvar. Det viktigatse efter fiskeintresset är att man är en glad skit, att glimten i ögat alltid finns där och att man tål skämt. Surgubbar och gnällkäringar kommer aldrig med i vårt team, den saken är klar.

Vad gör vi då? Ingenting, bara fiskar men vi har storslagna planer inför framtiden? Vi kommer att sata på att fiska ännu mer! Skämt åsido så kanske vi blir som en liten klubb där vi reser ihop till olika platser, träffas och har det roligt tillsammans. Fyller på vår hemsida med nya roliga inslag från när och fjärran. Är du en person som fyller dessa svåra krav så kan du väl höra av dig. Det gör ingenting om du bor uppe i Korpilombilo, Jokkmokk eller Hornavan. Inte heller om du lever livet på steppen nere i Höör, Simrishamn eller Bromölla. Folk från dalom, smålom och Krokom får också höra av sig. Nog om detta. Har du tips om bra fiskevatten får du väldigt gärna dela med dig till oss. Du kanske får några tillbaka från oss, vem vet. Adressen är http.www.team-fishing.se. Lätt som en plätt.
Skitfiske på er
pappa B
Skicka en kommentar