torsdag 1 juli 2010

Hallå där! Snacka om jämnlikhet?

För något år sedan beställde kvinnan hem jeans till "Skogarnas Konung" från postorderföretaget Ellos! Byxorna kom och inget fel med vare sig passform eller annat. Efter detta så rasar det in erbjudande i postfacket, dagligen. 30% hit och 70% dit, Premier för stora och premier för små. MEN! Tonvikten på alla dessa förmåner, extra extrapriser o.s.v ligger på det kvinnliga planet.
I går kom den nya Ellos katalogen, tjock som en bibel och med så följde det ett löst blad om extra sommarrabatter. Bara för skoj skull kollade jag upp detta:
Hela 13 sidor med erbjudande för er kvinnor. Två sidor barn, två sidor skor (uteslutande för kvinnor/transar/ev.fikusar). Fyra sidor med gardiner, kuddar och täcken och hör och häpna, två hela sidor med enfärgade T-shirt, tjocka tröjor, stretchjeans och tre par tygskor för oss män!
Är inte detta helt fantastiskt, så säg? Tacka vet jag Ullared, där kan man gå vilse bland grå, svarta, kaki, gröna och camoflagefärgade jackor, tröjor, byxor, strumpor och kalsonger, timme ut och timme in. På vägen ut rycker man med sig några plastpåseförpackningar, bakplåtspapper och en toblerone (betalar alltid med kort). Hösten, vintern, våren och sommaren är räddad. När jag vill vara riktigt fin handlar jag på Dressman här i Angered, en djävla bra affär med kvalité och snygga tjejer i kassan. Och ni kvinnor, kom inte till mig och snacka om jämnställdhet!
pappa B
Skicka en kommentar