måndag 26 juli 2010

Lars Ohly bor just nu i sitt sommartorp som saknar vatten. Det verkar då inte gå någon nöd på kommunisternas partiledare för det står en flaska skumpa på en av köksbänkarna. -Det är jobbigt att ha det så här trångt, men jag trivs ämndå lär han ha sagt till GP:s reporter. Jo jag tackar jag.
Nu börjar smilandet och löfterna att hagla när vi närmar oss den ödestigra dagen då Sveriges framtida regering skall väljas.
Nu har kvinnan och trollen dragit ner till villavagnen och jag skall försöka jobba några dagar här hemma sedan åker jag också ner till havet. Så här ser det ut nere hos oss i Olofsbo.
Här sitter vi och myser. Tittar på TV och spelar spel när kvällen kommer.
Så här ser det ut när du kommer in i vagnen, köket till vänster och den lilla matdelen och så allrummet där vi även bäddar upp i den fasta soffan.
Här har vi familjen Ström på besök. den lilla matplatsen mellan köket och sovrummet har bra med plats.

Här ser man det lite bättre och här har det utspelats många spännande Yatzyfighter under årens lopp. Ett och annat parti kort har också genomförts. Både poängpoker och "Skitgubbe".
Det lilla tvättrummet fyller sin funktion och här finns även den lilla varmvattenberedaren, Campi-Pottin är enbart till för damernas kvällspinkar. Vi grabbar får vackert masa oss ut till det allmänna utrymmet om det skulle behövas.


Nu är det klart att vi får en ny plats med både vatten och avlopp. Den nye ägaren hjälper till med flyttningen och sedan är det upp till oss själva att installera faciliteterna.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Roligt broder...
Det ska bli intressant att se om det är en äkta MONTANA-tavla. Då har du med all sannolikhet gjort ett fynd. Det kanske räcker till en ny bår med motor där bak så du slipper ro.
Jag tyckte bara att det var lite ovanligt att en "äkta" konstnär målar på masonit. Därav min tveksamhet. Vi får hoppas att dottern kan ge dig svar påp dina frågor.
Hälsningar BULLIS

pappa B sa...

Jäpp! Motor till lilla Elsa finnes, en fem hkr japan men man får inte använda motor i den här sjön. Jo, en eldriven sak men fan jag behöver all exercis jag kan få så jag tar det med ro..

Erika sa...

Så trivsamt det ser ut på bilderna, där gör det nog inte ont att vistas några dagar eller vad det nu kan tänkas bli för er del. Hoppas ni får en trevlig avkoppling.

Nu är jag tillbaka i internetvärlden igen. Flytten är avklarad och jag är på plats. Himmelriket har sänkts sig över mig på nya orten, bättre än så här kan jag inte har det...jag och mitt lilla "Sockergryn" (katt)

Dalarna med sin natur, människors mentalitet, kan aldrig mätas sig med något annat. Tystnaden är gudomlig, den var jag inte van vid på förra orten. Vill jag har lite liv och rörelser går jag bara ner till centrum ca 10 min väg. En kväll vid femtiden satt jag på balkongen i solen, och kan du tänka dig...jag hörde fågelkvitter allt annat omkring var alldeles tyst. Där nere jag kommer ifrån hördes bara däckljud från en tungt trafikerad väg-vägar utanför fönstren.

Vinkelevink och har det allra bäst

pappa B sa...

Hallå där lilla ärtan!
Det var roligt att du hittat till ditt paradis. Njut så mycket du kan och snart står det en pottklippt dalmas med felan i högsta hugg och förför dig i en virvlande hambo. Se bara till så han inte trampar ihjäl katten!
Kram och det är jättekul att du är på banan min igen
Bamsekram...