söndag 15 augusti 2010

Göteborgskalaset har jag missat helt i år!

Jag säger då det. Här dansar hela stan + tusentals tillresta och turistande människor mitt i Göteborg. Under tiden sitter nordosts Fred Astaire hemma och stirrar på en platt-TV som matar fram Disney figurer med full frenesi?
Insåg i morse att den fantastiska spelvinsten på 21 kronor får utnyttjas av spelbolagets yngste deltagare, "Mannen i lodenrocken" som ännu inte uppnått en sådan aktningsvärd ålder att han fått frikort på Göteborgs spårvägar. Vi andra åker ju gratis vissa tider på dygnet då inga andra människor är ute på vift. Vi kan ju träffas nere vid Centralstationen och titta på folket ett par timmar innan vi åker hem igen. Vi får se vilken dag det blir.
Ebba sover fortfarande och får så göra en stund till. Sedan går vi upp till vår lilla Elsa och kollar om hon fortfarande finns på plats eller har blivit sönderslagen och sänkt till botten. Tar med filmkameran och våra kastspön så kanske vi kan fånga både båtmarodörer och några abborrar.
Tidig rapport från småland förkunnade att junior fyllt botten på vår plastbalja med kräftor. Kanske det kan bli lite dilldoft hemma i köket till veckan i alla fall.
Laddar för en ny dag.
pappa B

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hörde att Greven skulle kasta ut några burar eller han kanske har en butler som gör det, antagligen tjuvfiske. Järnberg

pappa B sa...

Ja skall greven kasta ut burarna då får de väl aldrig upp den igen föör han glömmer ju att knyta fast dem. Du skall snart få se en snutt där han skall visa hur man skall spela golf. Du har väl kollat flugfiske filmen?

Anonym sa...

Absolut, bland det mest njutbara filmsnuttar jag skådat, kanske inte Oscar men en guldpalm i Cannes kanske ? Järnberg