måndag 16 augusti 2010

Regnet det bara öser ner....

..men det är väl så det skall vara. Vi, "Skogarnas Konung" och jag skall gå upp och ösa båten så den inte går till botten av allt regnande. Sedan tar vi spårvagnen ner till stan och hälsar på madammerna på Fritidsresor. Skall kolla upp om det finns några skapliga resor till solen längre fram i höst eller till våren. Kanske Egypten, har ju själv tillbringat några veckor där under min FN-tjänst och det var inte helt fel. Vi får la se, som Kålle skulle sagt.
Den här bilden är tagen i Barcelona som säkert alla kan se. Kul med katedralen i dubbel version. Några år efter det att den här bilden togs var jag på samma plats och samma gubbe stod kvar och målade. Kunde inte hitta igen den bilden just nu men det var ganska festligt. Jag undrar hur många tavlor på katedralen som han sålt under årens lopp? Vi hörs lite längre fram under dagen, kanske en lockande bild från en resebyrå skulle sitta fint?
pappa B

"Ungt blod hetsar mer än vin"

4 kommentarer:

Nette sa...

Här har vi fullt solsken, 30grader. Går knappt att fiska för de ligger på djupen.

pappa B sa...

Jag blir så avis, men snart blir det abborrdragning igen.. Måste ju hitta djuphålorna till vinterns pimpelfiske förstår du..

chili sa...

Stackars pappa B:) Inte skoj o ha så mycket vatten omkring sig ju. Allt bra annars?

pappa B sa...

Tjosan Chilipojken. Allt väl, hur är et själv då. Bakning dygnet runt, alla dygnets timmar?
Gubben mår som en prins, livet leker och andningen är jämn och bra., Kul att du tittar in.