tisdag 31 augusti 2010

Ni som fortfarande tvekar, kolla in den här bloggen!

I kväll vimsade jag runt i bloggdjungeln och döm om min förvåning och stora glädje nar jag plötsligt skulle syna den svenska pressens fjantande i invandrarpolitiken. Då dök han upp http://stefanlundkvist.wordpress.com/2010/06/09/journalisterna-morklagger-sanningen-om-invandrarna/ och nu sitter han fast förankrad i min ålerstigna dator. Den dagen då berörda parter inom socialvård, media och migrationsverket vågar ta bladet ur munnen, då kommer det inte att sägas vackra ord om både det ena och det andra. Jag har en liten blomma kvar, den får du Stefan Lundkvist, var så god.
pappa B

3 kommentarer:

Anonym sa...

Så sant kan jag säga som är född och uppvuxen i Hjällbo,ni andra som hela tiden tar invandringen till försvar .Flytta till Hjällbo med era barn och bo där i 14 år som jag gjorde,eller håll käft.
För ni har ingen anning hur dom fungerar,jag har med egena ögon sett hur utlänska föräldrar till en liten flicka på ca 6 år,snor en svensk liten flickas leksaksbarnvagn och ger till sin dotter.Jag har sett en man som får hjärtinfarkt på hjällbo torg ,blir strippad på alla sina värdersaker av 3 utläningar,och det var gubben som ägde BP tappen vid bondegärdet,han jagade 3 snattare av utlänskhärkomst.Jag har sett kvinnor som har kommit ut från Spisa,och hällt ut matvaror från sina skjolar ner i bakluckan på bilen.Listan kan göras hur lång som helst,och då pratar vi saker som jag har sett eller upplevt.
Så kom inte med erat snack som ni har läst på sossarnas hemsida.

Nisse

pappa B sa...

Nisse, du är inte ensam om att ha upplevt detta. Jag hör detta nästan varje dag. Men majoriteten av oss svenskar är för flata för att våga slå näven i bordet. Nu verkar det i alla fall som att några har vaknat upp och försöker sätta stopp för ännu mer elände.

Anonym sa...

Hoppas att detta sprids till den stora massan får dom se hur f-n det går till. "Semesterresa till ett land man flytt från" vad fan är det ?. Järnberg