fredag 10 september 2010

6% i senaste mätningen och SVT backar ändå?

Är det inte knepigt på hur vår statliga television handlar? Det bolag, som vi licensbetalare föder år efter år. Liksom strutsen stoppar de huvudet i sanden. Deras programdirektör en av nickedockorna på bolaget,Jan Axelsson står istadigt fast vid det beslut som togs redan då man började känna att SD var farligt nära att etablera sig i den svenska regeringen. Hur kan en sådan trångsynt gubbtjyv få sitta på den stol han sitter. Att bromsa och inte följa vad folket som betalar stora delar av hans lön vill se och höra. Kanske det är dags för Uppdrag Granskning att sätta ficklampan på de här figurerna, Pellejönsarna som styr vårt mediautbud via SVT?
Men...ytterligare en utskåpning av SD kommer givetvis att få motsatt verkan då det fortfarande finns de medborgare som verkligen tror på ordet demokrati och inte enbart slänger omkring med det som en klycha för att verka ordentlig i samhället.
Att Reinfeldt svettas betydligt mer nu efter den senaste mätningen förstår jag, för han har ju målat fan på M-dörren då det gäller ett eventuellt samarbete med SD. Däremot tror jag att Maria Wetterstrand. som trots att hon snöat in på miljöpartiets väg, verkar vara en ung dam som vet vad hon sysslar med. Hon kommer med all säkerhet att utnyttja SD när vågen börjar svajja för mycket.
Mina röster är lagda och mina kamraters med. Personligen tror jag att SD kommer att vara närmare 10 är 4% när alla rösterna är räknade. Då börjar det blåsa kallt runt de mossiga löntagarna som inte har folkets förtroende i regeringen. Fru Sahlin borde genast anmäla sig hos arbetsförmedlingen, för som de flesta arbetslösa vet så tar det tid innan den kvarnen börjar mala. Men, jag förmodar med all säkerhet att hela det här politiska gänget har försett sig med rejäla fallskärmar genom att klia varandras ryggar lite då och då. Lite av politisk gruppsex om man så vill.
pappa B
Skicka en kommentar