fredag 10 september 2010

6% i senaste mätningen och SVT backar ändå?

Är det inte knepigt på hur vår statliga television handlar? Det bolag, som vi licensbetalare föder år efter år. Liksom strutsen stoppar de huvudet i sanden. Deras programdirektör en av nickedockorna på bolaget,Jan Axelsson står istadigt fast vid det beslut som togs redan då man började känna att SD var farligt nära att etablera sig i den svenska regeringen. Hur kan en sådan trångsynt gubbtjyv få sitta på den stol han sitter. Att bromsa och inte följa vad folket som betalar stora delar av hans lön vill se och höra. Kanske det är dags för Uppdrag Granskning att sätta ficklampan på de här figurerna, Pellejönsarna som styr vårt mediautbud via SVT?
Men...ytterligare en utskåpning av SD kommer givetvis att få motsatt verkan då det fortfarande finns de medborgare som verkligen tror på ordet demokrati och inte enbart slänger omkring med det som en klycha för att verka ordentlig i samhället.
Att Reinfeldt svettas betydligt mer nu efter den senaste mätningen förstår jag, för han har ju målat fan på M-dörren då det gäller ett eventuellt samarbete med SD. Däremot tror jag att Maria Wetterstrand. som trots att hon snöat in på miljöpartiets väg, verkar vara en ung dam som vet vad hon sysslar med. Hon kommer med all säkerhet att utnyttja SD när vågen börjar svajja för mycket.
Mina röster är lagda och mina kamraters med. Personligen tror jag att SD kommer att vara närmare 10 är 4% när alla rösterna är räknade. Då börjar det blåsa kallt runt de mossiga löntagarna som inte har folkets förtroende i regeringen. Fru Sahlin borde genast anmäla sig hos arbetsförmedlingen, för som de flesta arbetslösa vet så tar det tid innan den kvarnen börjar mala. Men, jag förmodar med all säkerhet att hela det här politiska gänget har försett sig med rejäla fallskärmar genom att klia varandras ryggar lite då och då. Lite av politisk gruppsex om man så vill.
pappa B

6 kommentarer:

Anonym sa...

Det enda som är värt namnet på just SVT är Uppdrag Granskning, men om Josefsson börjar rota i bolagets demokrati så får han nog en knäpp på näsan av Fru Hamilton. Järnberg

Anonym sa...

Jag tror också att SD kommer att ta hem många röster. Tillräckligt många för att ta plats i REiksdagen. Dom kommer också att få just den roll som många förutspått, nämligen en vågmästarroll. Nu innanvalet såger ju alla de etablerade partiledarna att de ej kommer att samarbeta med SD om de kommer in i Riksdagen, men vänta till efter valet och det blir en vardag. Då kommer det nog att bli andra tongångar.
Vi får väl bara hoppas att vi slipper se någon skandal med valfusk och borttappade röster som skulle kunna påverka SD:s framfart i landet.
BULLIS

Anonym sa...

Maud Olofsson (C) och Linda Bengtzing har ju turnerat ihop under valrörelsens dagar. Maud har talat och lovat miljarder åt än det ena och än det andra. Linda har stått för underhållningen med sång och musik. Tillsammans har dom också lett allsång med publiken.
Som avslutning har dom tillsammans sjungit "Åhh..jag ljuger så bra". Lindas poppislåt.

STUBBA

pappa B sa...

Så här skall det låta. Tack Stubba för att du uppfattade Bentzings och höräfsande tant Olofssons eget erkännande över de lögner de spred ut.

Synnøve. sa...

Här i landet har vi inte SD då, men vi har Fremskrittspartiet.
Det är kanske inte helt detsamma men nästan.
Där lägger jag min röst och har så gjort de senaste valen här.
Så vi är nog med på samma tåg trots att vi är skilda av en gräns.
Klems :D

pappa B sa...

Heja vi har i alla fall en supporter, en norsk liten jenta med klös. Klem tillbaka