torsdag 16 september 2010

..när pensionen tryter.


Roulette, nätpoker,Black Jack....det är snart det enda som står till buds för landets pensionärer att överleva på.
På nätet går det att spela på nästan vad som helst. Jag känner folk som har vunnit stora pengar på både roulett och Black Jack.(det var ett svart skydd för fröjdepinnen på min tid). Det har blivit säkrare då det gäller kortbetalningar och allt fler sitter nu vid sin dator och spelar på casionon över hela världen. Jag har själv tänkt testa, men inte kommit mig för då jag mest förser svensk travsport och deras organisation med stålar. Men, som sagt jag skall testa, den saken är klar. Tänker logga in mig och åtminstone får lite Casino bonus .Det kan ju bli början för att lägga beslag på de riktigt stora slantarna, vänta bara. Nu när pensionen anländer skall jag banne mig ta steget fullt ut och ladda upp två hundralappar och plocka hem den stora jackpotten (den som man aldrig kan plocka hem på travet). Det är rejält stora pengar om man sätter den, det vet jag för en fd. arbetskamrat till mig han plockade hem en för ett drygt år sedan. Om jag inte minns fel så var den på över 200 000 svenska kronor.
Jag får satsa på roulette, för det tror jag att jag fattar lite av och så kan man själv bestämma vart man skall lägga sina pengar. När jag varit ute i svängen så har jag ibland klätt upp hela 2:an, 0:an och 33. Maxvinsten kom uppe på Billingehus då jag sopade hem 1.900 riksdaler som vi sedan förvandlade till starka drycker av rätt skaplig mängd och gjorde en ordentlig långpromenad på vägen hem från krogen. Den var både lång och krokig men vi hittade hem till slut. Roligt var det i alla fall, säger mina kamrater.
pappa b

2 kommentarer:

Anonym sa...

Man får luta sig bakåt när man går ned från Billingehus, det är brant som fan, blir det framvikt och lite virre i benen då går det fort.....ända tills näsan slår i asfalten. Järnberg

pappa B sa...

Säger du det!!! Då var det därför jag i fullt sken rusade in på järnvägsstationen, rakt genom huset och hamnade i källaren på en verkligt trevlig nattklubb? Hette den möjligen Bogren´s eller nåt sånt?