söndag 24 oktober 2010

..än är det liv i gubben!

..men inte i husets datorer. Samtliga har ¨åkt på något virus och står tysta i respektive rum. Har efter mycket muta fått låna "prinsessans" lilla laptop så att jag kan visa ett livstecken till mina vänner inklusive spöket. Skall försöka vara på banan igen under morgondagen då jag konsulterat dataexperterna runt om i landet. Idag har vi kollat bilar och det blir förmodligen en Hundai Santa Fe 05:a iställer för riskokaren som nu sett sina bästa dagar och knäar sig fram i trafiken. Är det någon av er, Aimogreven te.x som har erfarenhet av den modellen. Skall ju vara en skaplig bil där vägarna är dåliga?
Vi höres förhoppningsvis i morgon igen
pappa B

3 kommentarer:

Anonym sa...

God morgon världen..
Hall,å där pappa B. Trodde ett tag att du gått under jorden p g a alla spöken som "jagat" dig. Men nu ser jag ju att du är i gång igen.
Klokt val min vän. Jag åker en Hyundai Santa Fe V6 med automat. Den är av årsmodell -01, men jag har inte haft enh enda anmärkning på besiktningarna hittills. Mycket bra bil att köra då det är snöigt och moddigt ute tack vare 4-hjulsdriften. Den går som på räls på vintervägarna. Kan erkänna att den är ganska törstig på bensin, men vi kör inte så många mil per år numer så det jämnar ut sig. 1 lit./mil landsväg och ca 1,4-1,5 i stan. Grabbana på Statoil gillar mig.
Hur går det med boken jag berättade om. Har du haft någon kontakt med E Skirgård..?

Din vän BULLIS

Aimogreven sa...

Besse det är en bra bil har flera kompisar som kör såna där Koreanska blindarbeten. Själv kör jag ju endast Franskt i Aimojåkk regerar Citroen sedan många många år.

pappa B sa...

Tack mina herrar då är nor risken väldigt stor att jag blir med Santa Fe i morgon!