fredag 29 oktober 2010

Kampanj från Räddningstjänsten..

Nu laddat Räddningstjänsten i Storgöteborg upp inför den kommande kampanjen med säkerhet inför julhelgen. Släck ljusen och se till att du har batteri och en fungerande brandvarnare, helst två. JAg antar att denna kampanj genomförs liter här och var ute i landet. En god sak för att förebygga att både hus och hem går upp i rök när andvenstaken satt fyr på gardinerna, som satt fart osv.
Blås ut ljusen du med...
Idag är det inte fullt så stressigt som tidigrae i veckan. Skall bara lämpa av sommardäcken till Gunilla (stilig kvinna som har hand om våra bildäck) ringa rektorn i "Prinessans" skola, skriva sju reportage och lämna dem senast söndag (bilderna är klara). Sen är det ju äntligen fredan och dax för fredagsmys!!!!Vi höres
pappa B

3 kommentarer:

Anonym sa...

Visst finns det ett visst behov av att påminna folket om försiktighet med levande ljus under julhelgen. Särskilt under sådana helger då det förtärs en del alkohol och risken att någon somnar från en ljusstake som står och brinner. Jag har en liten oro vid varje sådan helg då vi bor i ett radhus. En brand i ett radhus skulle få förödande konsekvenser och förstöra hemmet för kanske 12 familjer, för att inte tala om risken för människoliv som kan spillas.
Men det är ju inten bara ljus som kan ställa till det. Gamla TV-apparater som står i s.k. "standby-läge" med spänning på trots att familjen kanske åkt tioll annan ort för att fira julen, och blir bort i många dager. Det utgör också en källa till brandrisk.
Fråga dina pojkar nere på stationen så får du veta mer som du kan skriva om.

BULLIS

Anonym sa...

Nu är det halloween ikväll då har Du två val anamma eller bojkotta men tänk på att det är i princip som då Du gick runt i Porjus med kaffepanna för pengarna utklädd som påskkärring

Ghost

pappa B sa...

stämmer Bullis men jag undrar om inte "spöket" börjar fladdra för slden alla redan. Utklädd till påskkärring med kaffepanna det har aldrig förekommit och lite virrig i texterna börjar han bli. Känner sig nog lite frysen under särken. Nu tittar vi på V75 istället.