tisdag 26 oktober 2010

Nu är det dags att boka rum åt spöket...

Här på Liseberg finns ju Hotell Gasten och där kan spöket få tillbringa några sköna nätter bland spindelnät oh snörvlande zoombies. Rena släktkalaset kan jag tro. Nu tänker jag krypa till kojs så att jag är superladdad i morgon. Vadå speciell dag? Nej men det ksnske är idé att försöka sova mer än 4 timmar någon dag i veckan. Man förbränner ju bra medan man sover säger de lärde..Natti, natti
pappa B

4 kommentarer:

Anonym sa...

Föredrar Hotell Strandbade i Falkenberg istället

Ghost

Anonym sa...

Ser att ett av dina spöken fortfarande jäckar dig Besse. Vart har det andra tagit vägen då ? Blev det tyst på han efter ditt avslöjande kanske.
Du har ju bjudit in dom till hotellvistelse ser jag. Antar att dom har egna lakan med sig då ? Ha,ha.. Till kvällen serveras örngott.!!
Det ser lite lugnare ut med aktiviteten på spöket numner. Kanske är du näöra en lösning och det börjar brännas för honom, därav sinar det med ledtrådarna.

BULLIS

Anonym sa...

Ursäkta alla små stavfel. Så är det då man har för stora fingrar på dessa små tangenter...

BULLIS (igen)

pappa B sa...

..de enda som stavar bra är längdåkarna på skidor så det är lugnt..Jo spöket fladdrar inte så flitigt, kan det vara så att jag är honom i hasorna och han känner lite ståpäls? Ha det kompis och var rädd om dig.