onsdag 24 november 2010

Årstiderna ett konstigt fenomen, eller?


För bara ett par månader sedan så låg vi nere i Olofsbo och gnällde i solen, gröna löv fladdrade för sommarbrisen och det fyllde och svalkade den gamla kroppen med välbehag. Idag är det vitt utanför dörren, minus 5 grader och vinden sänder isande nålstick i ansiktet på oss. Men det är myggfritt! Ibland funderar jag på om man skulle klara av att alltid bo där solen skiner, eller på Grönland där isen aldrig smälter? Antagligen så är vi anpassade till att ha den här varianten av väder. Vår, sommar, höst och vinter.

Igår lämnade "Belmondo" Angered och nu går Lamborghini Murciélagon samma öde till mötes. Sportbilen har tillverkats i 4.099 exemplar (tyckte nog att de kunde ha gjort ett exemplar till) och tas nu ur produktion, för att lämna plats till nästa modell, som heter Jotal! Förmodligen ännu vassare, snyggare och dyrare.

Västra Frölund går på kritikernas linje och gör lite ombyte i ledningen (kan man verkligen hoppas) och efter en ny storskräll (1-6 mot Linköping, baklängesmål redan efter 25 sekunder) så tycker jag att man borde avväga om man inte skulle satsa på curling istället för ishockey! På bilden möter man Brynäs borta och bara en sådan sak som att man åker upp till Gävle och glömmer att ta med sig sina matchställ och får spela i Brynäs reservutrustning säger ju en hel del om hur organisationn funkar, eller rättare sagt inte funkar.
Även en finne kan väl sköta en sopborste om han får tillräckligt bra betalt!

Idag kombinerar vi skitsnack med gubbarna och allvarsamt reportage arbete på Hisingen. Det gäller att inte blanda ihop detta nu och i eftermiddag. Kvinnan mår efter omständigheterna mycket bra och är välbehållen på fortsatt resa mot fish and chips (det är det enda man kan äta i Englad, resten smakar filt) over there. Jag drar på mig flanellskjortan och förbereder P-fikan. Lille August, MacMyra och "Länsman" håller förmodligen på att dra i sig en massa taggtråd för att skälla på mig. Det är den dagliga dosen ovett som väntar för pappa B, blyg och tillnakadragen blir man nedtryckt i Lacost dojorna varje förmiddag. Men jag har en plan.....
pappa B
Skicka en kommentar